SOLGT

Carat

25 FOT TEINE/LEPPEFISKE BÅT

Pris 298 000 kr
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Carat
Årsmodell
2005
Lengde i cm
762 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
270 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar
Motortype
Innenbords
Motorstr.
72 hk
Maks fart
13 knop
Drivstoff
Diesel
Reg.nummer
H-27- AV
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Fiskeriregistrert (H-27-AV) 25 fot tein/garn båt bygget på Carat/follo anerkjente båtskrog, av båtbygger/verft i Lillesand. Styrehuset er plassert på b.b. side akterut for optimal utnyttelse av dekksarealet. Stort selvlensende dekk foran styrehuset med lasterom og fiskekomme for levende fisk. Romslig arbeidsdekk med stor fiskekumme (ventiler i bunn) for levende fisk og hydr. line/garnhaler er båten svært velegnet for "leppe-fiske".

Det er plass for ca. 25 garn i akterkant av styrehuset. Utstyrt med en driftsikker og velholdt Yanmar 72 HK (gangtid kun ca. 650 t.) og kraftig ekkolodd (Furuno) er dette den ideelle fiske båt for kystfiske.

Båten selges for kunde som hadde behov for en større båt. Båten kan fremvises/prøvekjøres i Torangsvåg i Austevoll, etter nærmere avtale.

Utstyr

- Hydr. line/garnhaler.
- Kraftig ekkolodd (Furuno)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 34025927
Sist endret 19. mai 2012 00:07
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.