Velkommen til Speed Båtsenter

Yamarin 63 BR utmerket allroundbåt for fritidsbruk og spesielt for vannsport

Pris 565 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Bowrider
Merke
Yamarin
Modell
63 BR
Årsmodell
2023
Lengde i cm
635 cm
Lengde i fot
21 fot
Bredde
234 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
42 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
950 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
hvit
Sitteplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Yamarin 63 Bow Rider er en utmerket allroundbåt for fritidsbruk og spesielt for vannsportaktivitet. For sesongen 2019 fullstendig fornyet Yamarin 63 Bow Rider representerer den samme nye, men tidløse formgivningen som den alle tiders største Yamarin, 88 Day Cruiser.

Under planleggingen av Yamarin 63 Bow Riders har man satset på ekstraordinære kjøreegenskaper. Med en Yamaha-utenbordsmotor med maks-effekt 150 hk kommer toppfarten opp i over 42 knop.

Yamarin 63 Bow Riders foranderlige, store sittebrønn tilbyr god plass for fartsfylt fritidsliv til sjøs. L-sofaen i den bakre sittebrønnen og en klaffebenk bak førersetet gir en trivelig sittegruppe. De hvite forenklede linjene framheves av mørke puter og svarte plexiglassdetaljer i for eksempel dørene og lokkene til stuerommene. Moderne pulpeter og en forbedret ergonomi garanterer en bekvem tur for såvel føreren som passasjerene.

Foran seg har føreren en 10 tommers Yamarin Q-smartskjerm. Yamarin Q er en allsidig kjørecomputer og et infotainment-system som på den letthåndterlige og klare pekeskjermen viser båtens instrumenter, elektroniske kart, bruksanvisninger og håndtering av en masse tilvalgsutstyr. Selv Yamaha-påhengsmotorene integreres sømløst til Yamarin Q-smartskjermen. Yamarin Q-smartskjermen oppdateres også trådløst via Internett, så båteieren har alltid de nyeste programoppdateringene til sin rådighet.

Yamarin 63 Bow Rider har en større sittebrønn enn sin forgjenger, den er romslig og overskuelig med trygg passasje fra såvel for som akter: ryggstøtten på akterbenken er nedfellbar og sitteputen kan tas av, så det er lett å stige ombord i båten via badeplattformen og fotstegene akter. I forenden går man via døren mellom pulpetene og ilandstigningen skjer bekvemt via forendens praktiska stegene med hjelp av de høye rekkene.

Man får også en solbadeplattform til Yamarin 63 Bow Rider. Med en tilleggsdel til L-sofaen og ved å snu ryggstøtten til co-piloten framover får man en solbadplattform for to i den bakre delen av sittebrønnen.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Speed Båtsenter AS
Forhandler av Yamarin, Grand, Pioner, Yamaha utenbordsmotorer og brukte båter. Vi ønsker at alle våre kunder skal få gode opplevelser og kvalitet i alle ledd. – Per Arne Jahren – Andersen Daglig leder Speed Båtsenter AS
Hos oss har vi alltid et stort antall båter på lager, både nye og brukte innbyttebåter. Speed Båtsenter er også et sertifisert Yamaha Premium verksted. Teknisk avdeling tar seg av vedlikeholdet slik at du som kunde kan nyte den gode sommeren på sjøen.
Videre har vi fullt verksted hvor vi foretar motorservice, vedlikehold og montering av nye båter. I tillegg har vi vinteropplag for kunder som har behov for dette.
Vi har også etablert oss med verksted og båtopplag i Larvik. Hegdalveien 65, 3261 Larvik.

Hos Speed Båtsenter er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.
I juli 2019 ble Speed båtsenter AS også del av Vestfold maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Finnmaster, Husky, Grand, Bennington og Sea Doo med Yamaha som motormerke.
Til sammen er vi nå en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

Sommeren 2021 åpnet vi dørene til Sandefjord største båtforretning med 800 m² showroom av våre modeller utstilt som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse på lik linje som å gå på båtmesse.

Vi har også etablert oss med verksted og båtopplag i Larvik. Hegdalveien 65, 3261 Larvik

Velkommen til Uranienborgveien 3, 3217 Sandefjord, for en hyggelig båtprat. Bor du langt unna, ønsker vi å presentere alle båtene våre på speed-båtsenter.no
Åpningstider:
Mandag-Fredag: 10-16 - Lørdag 11-14

Vi leverer også rimelige forsikringer, finansiering i tillegg til at vi tar innbytte.
Det tas forbehold om feil i annonsen.

Utstyr

Standardutstyr
Ankerbokser for og akter
Kalesjegarasje
Fast mellomdør
Fenderfester
Brannslukkningsapparat
Fast bensintank på 160 liter
Bensinfilter
Hanskerom
Hydraulisk styring
L-sofa med klaffbenk
Koppholdere
Navigasjonslys
Offshorestol
Strømuttak 12V / USB
Cockpitputer
Rekkverk og dekksbeslag i rustfritt stål
Vindusvisker på styrbord side
Yamaha Y-COP startsperre
Yamarin Q 10”
Lensepumpe

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 340180634
Sist endret 14. feb. 2024 08:48

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.