Velkommen til Speed Båtsenter

Yamarin 50 BR m/Yamaha F60 PREMIUM EDITON OG SOFTDECK

Pris 298 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Bowrider
Merke
Yamarin
Årsmodell
2023
Lengde i cm
486 cm
Lengde i fot
16 fot
Bredde
196 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
50 hk
Maks fart
32 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
535 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
hvit
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Yamarin 50 Bow Rider er en allsidig båt utviklet med det nyeste innen teknologi og et moderne design. Båten er som skreddersydd for hyggelige båtturer på fine sommerdager med moderne linjer og god beskyttelse mot vind. Med fantastiske kjøreegenskaper er Yamarin 50 BR en interessant modell også egnet for å traile.

Den åpne plassen forut er praktisk og trygg: de store trinnflatene gjør det enkelt å gå ombord og bevege seg rundt i båten. Den solide vindskjermen gir god beskyttelse mot sjøsprøyt og vind. Valg av anti skli Softdeck på dørken bidrar til økt sikkerhet og utseende. Det samme gjør det stilige og robuste rekkverket rundt vindskjermen.

Yamarin 50 BR leveres som standard med en 64-liters fast drivstofftank som eliminerer behovet for en løs bensinkanne og dermed maksimerer lagringsplassen under akterbenken. Ytterligere lagringsplass finnes under benkene forut.

Standard utstyr inkluderer dør mellom vindskjermene, puter på hekken og to gode seter. Som tilbehør finnes blant annet kalesje akter, nytt komfortabelt Softdeck-dekkmateriale og en 10-tommers Yamarin Q smartskjerm.

Speed Båtsenter AS
Forhandler av Yamarin, Grand, Pioner, Yamaha utenbordsmotorer og brukte båter. Vi ønsker at alle våre kunder skal få gode opplevelser og kvalitet i alle ledd. – Per Arne Jahren – Andersen Daglig leder Speed Båtsenter AS
Hos oss har vi alltid et stort antall båter på lager, både nye og brukte innbyttebåter. Speed Båtsenter er også et sertifisert Yamaha Premium verksted. Teknisk avdeling tar seg av vedlikeholdet slik at du som kunde kan nyte den gode sommeren på sjøen.
Videre har vi fullt verksted hvor vi foretar motorservice, vedlikehold og montering av nye båter. I tillegg har vi vinteropplag for kunder som har behov for dette.
Vi har også etablert oss med verksted og båtopplag i Larvik. Hegdalveien 65, 3261 Larvik.

Hos Speed Båtsenter er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.
I juli 2019 ble Speed båtsenter AS også del av Vestfold maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Finnmaster, Husky, Grand, Bennington og Sea Doo med Yamaha som motormerke.
Til sammen er vi nå en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

Sommeren 2021 åpnet vi dørene til Sandefjord største båtforretning med 800 m² showroom av våre modeller utstilt som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse på lik linje som å gå på båtmesse.

Vi har også etablert oss med verksted og båtopplag i Larvik. Hegdalveien 65, 3261 Larvik

Velkommen til Uranienborgveien 3, 3217 Sandefjord, for en hyggelig båtprat. Bor du langt unna, ønsker vi å presentere alle båtene våre på speed-båtsenter.no
Åpningstider:
Mandag-Fredag: 10-16 - Lørdag 11-14

Vi leverer også rimelige forsikringer, finansiering i tillegg til at vi tar innbytte.
Det tas forbehold om feil i annonsen.

Utstyr

Standardutstyr
Ankerboks akter
Fast mellomdør
Fenderfester
Brannslukkningsapparat
Bensinfilter
Lanterner integrert med skroget
Låsbare stuverom og hanskerom
Koppholder
NFB-styring
Strømuttak 12V / USB
Akterputer
Rekkverk og dekksbeslag i rustfritt stål
Yamaha LAN-multifunksjonsinstrumenter
Trinn på sidene av akterbenken
Offshore-stoler
Bensintank, fast, 64 liter


Fabrikkmontert utstyr


Premium Edition
Info

Akterkalesje

Softdeck

Fishfinder

Sonar
Tilbehør


Motorbrakett for baugmotor

Vannskibøyle

Trekk forut

Transportpresenning

Havnepresenning

Stangholder for vannskibøyle

Stangholder for rekke

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 340180485
Sist endret 9. apr. 2024 10:26

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.