River 350 XR

Pris 74 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Gummibåt/Jolle
Merke
River
Modell
350 XR
Årsmodell
2024
Lengde i cm
350 cm
Lengde i fot
11 fot
Bredde
150 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motorstr.
10 hk
Maks fart
20 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
110 kg
Materiale
Plast
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Knop Marine er stolt forhandler av River Boats i Bergen! 

Kom å besøk vårt showrom på i Dolviken! 

River 350 XR: 

River 350 er en praktisk, moderne og fornuftig priset båt som er tilgjengelig i en rekke farger med eller uten XR styrekonsollsett. River Boats har så langt levert over 10.000 båter til fornøyde kunder innen en rekke bruksområder og markeder. River Boats, enkelt båtliv! Båtene produseres i polyetylen, som er ekstremt slagfast og slitesterkt med minimalt vedlikehold.River Boats er 100% resirkulerbare, miljøvennlige og samtidig som båtene er konkurransedyktige på pris.
River Boats er gode stabile sjøbåter og skrogene betegnes som hybrider mellom katamaran og v-bunnskrog. Dette skrogdesignet gir en ekstrem sidestabilitet og gode sjøegenskaper, størrelsen tatt i betraktning!

XR-sett – XR-settet består av styrekonsoll, styring, USB-lader, to seter, armlene samt feste til betjeningspanel for gass/gir. Hullene for åregafler blir forblendet og padleåre er også inkludert.


Ta kontakt for et godt tilbud!
www.knopmarine.no

Utstyr

Styrekonsoll
USB lader
2 stk stoler 
Padleårer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Mads - Lars Henrik
Telefon
51 73 10 33
Mobil
94 10 10 41

Ytrebygdsvegen 37, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 339929444
Sist endret 12. feb. 2024 10:50

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.