SOLGT

Fram Pram

Flott Pram & lettbåt

Pris 20 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Gummibåt/Jolle
Merke
Fram
Modell
Pram
Årsmodell
2022
Lengde i fot
12 fot
Dybde
30 cm
Motor Inkl.
Nei
Materiale
Tre
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Bygget 2022, brukt 1 gang. Båten ligger i Kristiansand og kan taes lett på liten bil henger. Veier ca 80 kg. Utstil på Risør Trebåtbåtfestival 2022 og er et lite smykke. Bygget etter tegninger fra Simon Watts "Norwegian Pram". Vi kjøpte den høst 2023 og var tiltenkt som lettbåt til en større Colin Archer skøyte, men planene er endret og vi må derfor selge denne igjen. Skal selges - kom gjerne med et bud 


Båten er limt sammen med Poluretan og innsatt med Polyester fortynned med Styren tynner. Deretter 2 lag med Clipper 2 båtlakk. Kvistfri plank til skutesiden fra Simostranda stav og laft AS i Vikersund. Seil er sydd av NAMs Båkalesje i Tønsberg. 


Selges rimelig ved rask handel. Betaling ved henting Kristiansand. Kan ordne transport slik at du får levert den direkte hjem. Til Harstad f.eks. er prisen NOK 6000,-

Utstyr

Årer, ror, kjøl

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

STIBAKKEN, 7562 Saksvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 339507047
Sist endret 1. apr. 2024 15:48

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.