Sting Mercury Kawasaki TGB Ligier

SOLGT

Terhi 450 CC + 30hk Tohatsu |en moderne, velutstyrt småbåt

Pris 128 990 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Gummibåt/Jolle
Merke
Terhi
Modell
450CC
Årsmodell
2023
Lengde i cm
445 cm
Lengde i fot
15 fot
Bredde
185 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Tohatsu
Motortype
Utenbords
Motorstr.
30 hk
Maks fart
25 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
295 kg
Materiale
Plast
Sitteplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Terhi 450 CC og 30hk Tohatsu.
Kan også leveres med annen motor, ta kontakt for tilbud.

Konsollversjonen Terhi 450 C er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende. Båten er bare 450 centimeter lang men rommer likevel mye. Hver centimeter er godt utnyttet og styrekonsollen gir sikker kjøring.

Som standardutstyr finnes ved siden av konsollen blant annet vindskjerm med bøyle og pullere. Den som ønsker mer sportslighet og nettokapasitet kan velge en maskin på opptil 40 hk fra Tohatsu uten å miste det minste av sikkerheten. Båten kan naturligvis også ros. Terhi 450 C er et ypperlig valg som forbindelsesbåt, for fisketurer og båtturer.

Gjennomgangbar og smart
Finske Terhi har produsert småbåter siden 1972 og Terhi 450 er et resultat av mange års erfaring. Den er praktisk innredet, enkel å bruke og en fin hyttebåt til fornuftig pris. Man føler at den er større enn den faktisk er og med en bredde på 185 centimeter er båten stødig og trygg. Midtsetet kan felles ned, hvilket gjør båten gjennomgangbar under lasting og lossing og også gir mer behagelig sitteplass ved behov.

Låsbare oppbevaringsrom finner du både foran og under baksetet. Videre har båten praktisk oppbevaringsplass for tauverk i åpne bokser.

Tåler en støyt – og litt til
En god bruksbåt må kunne tåle en støyt. En Terhi-båt er laget i ABS-plast med skum som gjør skroget fast og riper er lette å fikse. Den tåler å bli dratt opp og ned og mot skarpe kanter. Båtene er skummet mellom skrogene, og dette gjøres under trykk. Da blir det en fast konstruksjon og båtene kan ikke synke.

Båten er en glimrende tur-, fiske- eller arbeidsbåt. Dette er en trygg og god familiebåt som er godkjent for bruk av påhengsmotor på opptil 40hk.

Den gode lastekapasiteten gjør Terhi 450 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris.

Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta. Båten er overraskende rask og går veldig fint i vannet.

Ideell som fiskebåt
Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og annet utstyr.

Terhi 450 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til riktig pris.

Utstyr

Ta kontakt for tilbud på båt, motor og evt tilhenger levert med det utstyret som du ønsker.

Oktan Fritid AS holder til på Tverlandet i Bodø, rett at med riksveien, her har butikk med utstilling, verksted og delelager. Vi forhandler båter, motorer, tilhengere, skaptilhengere, ATVer, lettmc, mopeder, mopedbiler, og diverse tilbehør. Merkevarer vi har: Sting, River, Terhi, Silver, Mercury, Tohatsu, Evinrude, TGB, Goes, JJ-Trailer, Respo, Brenderup, Aixam, SYM og m.m. 

Finansiering ordner vi gjennom Sparebank1 Finans eller DNB Finans. 
Alt kan fraktes også våre båter.
Forbehold om feil i annonsen

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 339435414
Sist endret 19. apr. 2024 11:54

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.