Utløpt

ISY Isy

Isy 12 fot med 9,9 og henger

Pris 15 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Gummibåt/Jolle
Merke
ISY
Modell
Isy
Årsmodell
2004
Lengde i fot
12 fot
Motor Inkl.
Ja
Motortype
Utenbords
Drivstoff
Bensin
Materiale
Plast
Sitteplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Selges som den er. Plast sveist og forsterket hekk. Henger har nye hjul i sommer. Kan selge bare båt uten motor og sal også. Kom med bud. Den har kun vært i fersk vann de 5 siste årene. Har vært brukt av guttungen på hytta godt brukt men mange år igjen.

er selv lensende. Men vi ha måttet tømme den for vann en gang hver sommer. Går greit å ikke gjøre den men det blir tyngre hvis du ikke tømmer den. Dette er en gammel båt og henger og motor. Men har startet hver gang og gjort jobben for oss. Bud mottas. Selger ikke henger separat før båten er solgt. Denne hengeren har vi brukt til andre båter og vannscootere

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Rykeneveien 55 c, 4824 Bjorbekk

Annonseinformasjon

FINN-kode 338181087
Sist endret 17. mar. 2024 22:08

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.