Velkommen til oss!

SOLGT

NordStar

NORD STAR 26 PATROL M/350 HK VOLVO D6, M/DREV SELGES FOR KUNDE I ROGALAND

Pris 840 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
NordStar
Årsmodell
2007
Lengde i cm
804 cm
Lengde i fot
26 fot
Bredde
280 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta D6
Motortype
Innenbords
Motorstr.
350 hk
Maks fart
42 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 150 kg
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velholdt og velutstyrt helårsbåt, Nord Star 26  Patrol, 2007 mod. m/Volvo Penta D6, 350 HK dieselmotor, selges for kunde i Rogaland. 

Båten, med farvannsklasse B, er registrert i Skipsregisteret (NOR). Registeringen kan videreføres til kjøper, som derved kan benytte båten som sikkerhet for lån.

Nåværende båtvante båteier, med solid teknisk/elektro bakgrunn, har sørget for at båt og motor, og øvrige utstyr, fremstår i ship shape stand . 

Årlig vårpuss /slipping etc. (sist mars-23), for kontroll av skrog og drev samt bytte av anoder og vedlikehold av bunnstoff, ved behov, er gjennomført. Anbefalt motorservice, er utført av merkeverksted. 

0ppgraderinger i nåværende eiers eie: 

- Ny kartplotter

- Ekkolodd 1kW + downvision

- Radar

- Nye trimflaps Zipwake

- Dieselvarmer m/fjernbetjening

- Dekks lys LED akter

- 2 Kraftige lyskastere LED er montert på forkant av styrehus tak

- Nye batterier 2021

- Dieselkjøler byttet 2023

- Høytrykkspumpe diesel byttet 2023

- Dieseltank renset 2022 ( føre-var-prinsippet )

Båten som ble overtatt av nåværende eiers i juni 2017 har siden vært benyttet som helårsbåt, bl.a i forbindelse med kjøring til/fra båteiers fritidsbolig i Skudenes ( kryssing av Boknafjorden – åpent røft farvann), hvor båtens unike farts og - sjøegenskaper, er blitte behørig testet/bekreftet , av en fornøyd båteier.

Båten er utstyrt med et pent, lukket overbygg med skyvedører på begge sider. Alle dekksflater (stort selvlensende akterdekk + dekkspassasjer på begge sider, samt stort akter dekk, og  badeplattformen akter, er dekket med heldekkende pent skipsdekk (teak-laminat). 

Overbygget inneholdr følgende komponenter/innredning:

- Sovelugar forut med soveplass for 2+1

- Praktisk toalettrom (foran/under førerplassen), m/WC 

   m/septiktank, vask m/trykk vann.

-  Pent og praktisk innredet styrehus /dekksalong, med skyvedører på begge sider. 

Båtens styrehus/dekkssalong inneholder en praktisk førerplass med panorama utsikt på b.b. side + passasjer sete på b.b side, inngang med dør til sovelugar og WC. 

Solide aluminiums skyvedører på begge av styrehuset, til en romslig dekks passasje, mellom overbygg og rekken, med solid rekkverk av rustfritt stål. 

En velordnet førerplass  med panorama utsikt, utstyrt med moderne navigasjons instrumenter (GPS, rader, ekkolodd, autopilot og VHF etc.) + manøver kontroller hendler og overvåknings instrumenter for motor, er plassert i forkant av styrehuset (ved utgangen til dekk), på st.b. side.   

Solide rekkverk i rustfritt stål, på fordekket og overbygg samt rundt akterdekket, sikrer trygg ferdsel/opphold utvendig, under fart og i havn.

Dekkssalongen er utstyrt med en romslig U-sofa av kunst-skinn, m/6 sitteplasser, og et reguler/fjernbart spisebord (som kan plasseres under taket når det ikke er i bruk), er plassert i akterkant. 

Båten er utstyrt med en kraftig, 350 HK Volvo Penta D6 2007 mod. med DPH drev, som er plassert under akterdekket, lett tilgjengelig via en stor dekkslukeker. Anbefalt årlig motorservice (sist i mars 2023), er utført av godkjent merkeverksted. Dokumentasjon for utført service samt bytte av slitedeler er tilgjengelig. Motoren son er kjørt 1268 gangtimer, er startvillig og fungerer uten problemer.

PS: Nytt DPH drev fra 2015 (byttet av tidligere eier), er kun er kjørt ca. 650 timer). 

En kraftig driftssikker motor, sidepropell og hydraulisk styring, samt nødvendige navigasjons instrumenter, bidrar til en sikker seilas i havn, og i trange farvann, under varierende værforhold.

Den hurtiggående robuste båten, med lukket overbygg med innvendig sitteplass + 6 personer,  stort selvlensende akterdekk og unike sjø- og fartsegenskaper, er spesielt velegnet for transport av personer og utstyr, til/ fra (feriebolig, arbeidsplass, oppdretts anlegg etc). Båten er også velegnet som turbåt, for hobby fiske og turer i skjærgården, m/u overnatting, for en liten familie ( +2 ).

Båten som ligger i Skiftesvik Båthavn i Randaberg (Mekjarvik ca. 4 km fra Stavanger), har vært slippsatt i siste del av februar, i for rengjøring, fjerning av groe etc., og kontroll av undervasskrog /drev, bytte av anoder (på drev, baugpropell og skrog), samt vasking av skroget under fenderlist.  Båen kan fremvises /prøvekjøres etter nærmer avtale.


NB!
Båten som er bygget i samsvar med nordiske regler/krav, kan eventuelt oppgraderes/sertifikeres for "begrenset passasjersertifikat" (+/- 7 personer), for proffesjonell utleie/bruk, som, "taxi-båt", turistfiske båt (inkl. det nye stangfiske etter størje) etc. Stort akterdekk + romslige dekkspassasjer på begge sider av overbygget, gjør båten velegnet for slikt bruk.

HER ER DET MYE BÅT FOR PENGENE – DENNE  BåTEN BØR SEES OG PRØVES!

 

 

 

 

Utstyr

-  Raymarine Axiom 12 pro med Quantom radar, 1kW ekkolodd, 

   downvision lodd og data fra motor

-  Baugpropell 

-  AIS klasse B sender og mottaker

-  VHF

-  Auto Pilot

-  Webasto varmer/defroster på kjølevannssløyfe m/fjernstyring

-  230V kupevarmer koblet via termostat fra land strøm

-   DAB radio

-  Zipwake trim flaps m/autotrim

-  Skilletrafo 2kW og land strøm  med lader 

-   Weaver snapp davit m/avtakbare fester

-   Heldekkende Skipsdekk (teak-laminat), på utvendig dekk + badeplattform) 

-  Arbeidslys, LED på akterdekk 

-  Kraftige LED lyskastere forut 

-  Toalettrom m/WC m/septiktank + vask m/trykkvann

-  Kjøleskap

-  Trykkvann m/50 liters fast tank og vask i pantry,

-   Kompass, 

-  2 Kraftige LED lyskastere på styrehus tak. 

-  Spylepumpe med uttak på akterdekk. 

-  Dollbord belysning Led Blue. 

-  Vindus spyleranlegg med egen tank. 

-   Bade leiderleider skjult under badeplattform. 

-  Downlight i tak styrehus, m/demper. 

 320 liters dieseltank. 

-  Etter montert drevdusj

-  Ekstra propell oppgradert hos winrace med nye huber og 

   balansering medfølger. 

-  Ettermontert intervallbryter på midtre vindusvisker.

 

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 336872914
Sist endret 20. mai 2024 08:34
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.