Hobby

Hobby 460 SC - Yamaha - Innbytte/Finans

Pris 110 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Hobby
Årsmodell
2024
Lengde i cm
477 cm
Lengde i fot
16 fot
Bredde
188 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
9.9 hk
Maks fart
18 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit/grå
Sitteplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

SMART MARINE AS er forhandler for alle Hobby Boats modeller. Prisgunstige og praktiske båter, som alle er selvlensende. Hobby 460 SC er en ypperlig båt for de som ønsker seg en enkel fiskebåt med en liten konsoll uten mye krimskrams. Båten er hele 4,77 Lang og 1,88 bred og har samme skrog som Hobby 460 Open, som gjør at du får utrolig mye plass på dørken. Den har 1 avtagbar midttofte med oppbevaringsrom, men kan leveres med 2 om ønskelig. Så her kan du få både mange sitteplasser om det er det du trenger eller ta begge ut og få et kjempestort dekk til teiner/fiskekasser etc. 460 SC har også 2 forsterket område for teinehaler med skjulte rør for montering og er lang stammet og selvfølgelig selvlensende. Båten leveres også som standard med 2 pullereter i front og bak for enkel fortøyning og lavt rekkverk bak for sikkerhet. Passer motor opp til 25 hk. Fart oppgitt er usikker. Pris med Yamaha F9,9HEL Sport inkl. el start montert (Bytte av forgasser til ca 20 hk er inkludert i prisen) For flere motoralternativer, sjekk ut vår hjemmeside med priskalkulator: smartmarine.no All montering inkluderer batteri, bensintank, vannutskiller-filter, kontrollboks, kabler, hovedstrømsbryter & original propell. Tar forbehold om feil i annonse.

Utstyr

* Sidekonsoll m/ratt & snekke
* Vindskjerm
* Lanterner
* Rustfrie rekker
* Selvlensende
* Midt tofte med fiskekasse
* Kjøllist i plast
* Vi monterer vannutskillerfilter

I tillegg kommer eventuelt bunnstoff, kartplotter og annet utstyr som kunde ønsker.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Torbjørn S. Wold
Telefon
52 81 81 61
Mobil
46 62 99 11

Bøvågen 58, 4262 Avaldsnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 330066600
Sist endret 25. nov. 2023 12:42
Referanse Avaldsnes

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.