SOLGT

Sunwind 14

Fullrestaurert Sunwind 14 med 2019 Yamaha F9,9 oppgradert til 20. Alt er nytt!

Pris 46 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Sunwind
Modell
14
Årsmodell
1975
Lengde i fot
14 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
20 hk
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Blå / Hvit
Sitteplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Nydelig og fullrestaurert Sunwind 14 med hvit Yamaha F9,9/20 fra 2019. Motoren har kun gått cirka 5 timer!


Den stilige og lett klassiske Sunwind 14 har fått nytt liv!

Sunwind er kjent for sine fine linjer og lette vekt. I kombinasjon med den lette og driftssikre Yamaha F9,9/20 blir dette en nydelig båtpakke som også er perfekt som konfirmasjonsgave!

Båten er grundig behandlet, sluppet ned og lakkert med to strøk epoxy primer og 2-komponent lakk. Motoren er også sluppet, primet og lakkert hvitt. Denne motor er den eneste hvite F9,9 som finnes. Alt er selvfølgelig spraylakkert.

Alt av kabler, bryter, lanterner, batteri og batterikasse er helt nye. Styringssystemet er også nytt, med ny styrekabel, ny styreklokke og nytt ratt. Båten har fått ny fenderlist og ny vindskjerm.

Samtidig har vi påført nytt bunnstoff (2 lag med epoxy primer og 2 lag med bunnstoff).

Interiøret er trukket om med nytt stoff og skum.

Motoren er en Yamaha F9,9 fra 2019 som er oppgradert til 20 hk. Den har kun gått cirka 5 timer siden ny og er oppgradert til 20 HK.

Tilhenger følger med, men den kan ikke registreres. Forrige eier vi kjøpte båten fra hadde aldri fått hengeren registrert på seg, og første eier er dessverre død. Vi har snakket med Vegvesenet, men det er svært komplisert å registrere den.


Vi har lagt ned mange timer i dette prosjektet, og kvaliteten på arbeidet er nøye ivaretatt. Vi er litt usikker om årstall på båten.


Hvis dere har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med meg på 96950593!

Utstyr

- Securmark - Ny ratt - Ny elektrisk anlegg (batterin, bryter, lanterner osv) - Ny turteller og ny voltmeter - Nye seter / puter - Ny primer / bunnstoff - Ny lakkert - Ny vindskjerm - Oppgradert motor til 20 hk - Tilhenger (kan ikke registreres)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Snekkerfaret 6A,, 1537 Moss

Annonseinformasjon

FINN-kode 329853841
Sist endret 22. jan. 2024 21:50

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.