Din båtforhandler

Nordkapp 625 Noblesse

Nordkapp 625 Noblesse m/Evinrude E-Tec 150HK

Pris 299 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Nordkapp
Modell
625 Noblesse
Årsmodell
2014
Lengde i cm
620 cm
Lengde i fot
20 fot
Bredde
230 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Evinrude
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
1 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
7
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse


Velkommen
 til Stokken Båt & Motor AS - din leverandør av kvalitetsbåter og motorer.

Da har vi fått inn en nydelig Nordkapp 625 Noblesse. Vi har gått over og klargjort båten for salg.
Oppgradert fra de gamle Nordkapp klistremerkene til nye Nordkapp facelift 3D dekaler. (Merk at ett dekal ikke hadde ankommet ved fotografering)

Opplev Elegansen og Kvaliteten til Nordkapp Noblesse 625 - Førsteklasses Daycruiser på 20 fot!

Drømmer du om uforglemmelige dager på vannet, omgitt av stil og komfort? Da er Nordkapp Noblesse 625 den ultimate daycruiseren for deg. Med en imponerende kombinasjon av førsteklasses kvalitet, nyskapende design og enestående ytelse, plasserer Noblesse 625 seg suverent i toppsjiktet blant daycruiserne på litt over seks meter.

Design og Innovasjon: Skapt av Mesterdesigner Espen Thorup

Noblesse 625 har arvet den innovative vindusløsningen fra Nordkapps prisbelønte Enduro 760. Med et vindu i skroget som ikke bare forsterker båtens estetiske appell, men også gir et unikt perspektiv på sjølivet, og tar Nordkapp designet til et nytt nivå. Designeren selv, Espen Thorup, engasjerer seg personlig for å sikre at enhver detalj oppfyller dine forventninger. 

Kvalitet i Hver Bevegelse: En Sann Glede å Kjøre

Fra det øyeblikket du tar kontroll over rattet, vil du føle kvaliteten som preger hvert aspekt av Nordkapp Noblesse 625. Uansett om du krysser medsjø eller utfordrer motsjø, er båtens evne til å håndtere ulike forhold bemerkelsesverdig. Med en kraftig 150 hestekrefters motor på hekken, oppnår du høy toppfart, samtidig som forbruket holdes i sjakk. Ønsker du en avslappet cruisefart, gir 20 knop deg en perfekt balanse mellom fart og drivstoffeffektivitet.

Kontroll i Bevegelse: Den Aktive Kjøreopplevelsen

Noblesse 625 gir deg muligheten til å virkelig utforske sjøens dynamikk med sin smidige manøvrering. Ta svingene med selvtillit, vitende om at du har kontrollen. Dette er båten som føles som en forlengelse av deg selv, uansett hvor krevende kjøringen blir.

La Eventyret Begynne: Klar for Familievennlig Moro

Nordkapp Noblesse 625 er ikke bare en båt, det er en plattform for familievennlige eventyr. Med en komfortabel marsjfart på 20 knop og et forbruk på litt over 20 liter i timen, er det enkelt å utforske nye destinasjoner uten å bekymre seg for drivstofforbruket. Del gleden av å være på vannet med dine kjære, skap uforglemmelige øyeblikk og opplev friheten i å cruise langs kysten.

Opplev Elegansen, Kvaliteten og Ytelsen i Nordkapp Noblesse 625. Kontakt oss nå for å arrangere din personlige prøvekjøring og oppdag hvorfor Noblesse 625 er det ultimate valget for de som søker det ypperste innen daycruisere.

Stokken Båt & Motor AS holder til på Hvaler rett utenfor Fredrikstad og forhandler Mercury, Nordkapp, Nordkapp Airborne, Nordkapp RS, Sting, Zodiac, Grand RIB, RYCK, og River Boats. Vi tilbyr innbytte av båt samt finansiering fra Santander og DnB til meget gode betingelser. Vi har alltid et godt utvalg av bruktbåter til salgs. Besøk våre nettsider og bli bedre kjent med oss! Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Utstyr

 • Garmin Kartplotter
 • Kjøleskuff
 • Teakdekk
 • Solseng
 • Trykkvann med vask og dusj
 • Cockpitbord
 • Flagg
 • Vannskimast
 • Badestige
 • Navigasjonslys
 • Fendere
 • Tauverk
 • Koppholdere
 • Havnetrekk
 • Kalesje

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 329550750
Sist endret 21. nov. 2023 10:09
Referanse x Håvard Løvvold x

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.