Din båtforhandler

Nordkapp Enduro 550

Nordkapp 550 Enduro Highline+ m/Evinrude 115 H.O. INKL VINTEROPPLAG

Pris 239 900 kr
Båten står i
Utlandet
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Nordkapp
Modell
Enduro 550
Årsmodell
2016
Lengde i cm
553 cm
Lengde i fot
18 fot
Bredde
220 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Evinrude
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Maks fart
1 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velkommen til Stokken Båt & Motor AS - din leverandør av kvalitetsbåter og motorer.

 • Vi tilbyr finansiering av din nye båt, eller nyere bruktbåt, til meget gode betingelser.Da har vi fått inn en nydelig Nordkapp 550 Enduro. 3 års hovedservice utført våren 2022, neste service våren 2025. Timeantallet på båten er lest av til kun 169 timer ved fotografering. Vi tilbyr vinteropplag inkludert i prisen.

Båtmagasinet skrev følgende om Nordkapp Enduro 550:

Nordkapp har godt håndlag med det lille ekstra. Båtene er produsert i god kvalitet og representerer det beste fra norske produsenter, selv om den fysiske byggingen finner sted i Polen.

Sist ut er en mindre skjærgårdsjeep båt, en 550 Enduro, en båt bygget over en tradisjonell lest. Likevel skiller den seg vesentlig ut fra sammenlignbare båter, både når det gjelder design og smarte løsninger. Man betaler litt mer for en Nordkapp, men følelsen av å få det lille ekstra, er absolutt til stede. Nordkapp tilhører klassen ”svært kurant”, og det reflekteres i annenhåndsmarkedet.

Gjennomtenkt

Enduro 550 er ført i pennen av husdesigner Espen Thorup. Ikke bare har han igjen fått til et meget behagelig skrog, båten bærer preg av lekre linjer og smarte løsninger. Legg for eksempel merke til de fire geniale fenderboksene innfelt i skroget, strategisk plassert der du normalt legger fendere ut.

Legg også merke til taukassene både foran og akter. I baugen en åpen boks med lokk hvor du lett kan ta ut tauet uten å åpne lokket! Akter en smart oppbevaringsplass under trinnet ved siden av sofaen. Trinnet kan dekkes av en pute som gjør sofaen stor, puten kan vippes opp og tjene som armlener, samtidig som du har åpnet for god passasje ut på plattformen. Vi savnet imidlertid et godt gripetak for passasjene i aktersofaen. Det bør være en smal sak å få til.

Velfylt konsoll

Du sitter eller stå behagelig bak en velfylt konsoll. Føreren sitter midt i båten og en passasjer kan greit komme seg inn og ut fra sideplassen uten at føreren må reise seg. Dette er en fin løsning, for på de fleste båter med sideplassert konsoll er passasjen låst inne. Riktig plassert på styrbord side av rattet sitter kontrollboksen. Kartplotteren er plassert fint i siktlinjen rett foran skipperen. I konsollen er det gjort plass til en hendig kjøleskuff. Den er ekstrautstyr, men siden det faktisk er plass til en så praktisk innretning i en så liten båt, så ta den med.

På denne båten kan du henge på motorer fra 75 til 130 hestekrefter. Vår testbåt var utstyrt med en Evinrude E-tec 115 hester. Helt ideelt.  Med 115 hester kan du ha med deg både folk og utstyr uten at kjøreopplevelsen påvirkes vesentlig. Alene i båten oppnår du en toppfart tett oppunder 40 knop. Sjøegenskapene er aboslutt sportslige. Båten er trygg og tåler mye juling.

Men først og fremst er det en velutstyrt og lekker sak full av smarte løsninger.

Stokken Båt & Motor AS holder til på Hvaler rett utenfor Fredrikstad og forhandler Mercury, Nordkapp, Nordkapp Airborne, Nordkapp RS, Sting, Zodiac, Grand RIB, og River Boats. Vi tilbyr innbytte av båt samt finansiering fra Santander og DnB til meget gode betingelser. Vi har alltid et godt utvalg av bruktbåter til salgs. Besøk våre nettsider og bli bedre kjent med oss! Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Utstyr

 • Garmin Kartplotter 
 • Stereoanlegg
 • Kjøleskuff
 • Kalesjegarasje
 • Bord m/koppholdere
 • Vendbar førerbenk
 • Badestige
 • Vannskistang
 • Fendere og fortøyningstau
 • Flagg
 • Lanterner
 • Komplett putesett
 • Konsolltrekk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 329550545
Sist endret 21. nov. 2023 10:07
Referanse x Håvard Løvvold X

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.