Video

Vi skaper opplevelser

Seadoo RXT 325 Fiery Red (Premium Color) 1 igjen!!

Pris 307 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Årsmodell
2024
Lengde i cm
335 cm
Lengde i fot
11 fot
Bredde
125 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Rotax
Motortype
Innenbords
Motorstr.
325 hk
Maks fart
67 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Fiery Red (Premium Color)
Sitteplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Sea-Doo RXT-X RS
Skap nye eventyr med en revolusjonerende kombinasjon av ytelse og selvtillit. 240 kW (325 hk) driver spenning uten sidestykke. Intelligent designet skrog og fører inspirert sete byr på maksimum kontroll under alle forhold på vannet.

(Flere bilder kommer!!)

Vestfold Maritim AS

Forhandler av Finnmaster, Husky, Grand, Bennington, Sea Doo vannscooter, Yamaha utenbordsmotorer og brukte båter.

Hos oss har vi alltid et stort antall båter på lager, både nye og brukte innbyttebåter. Vestfold Maritim er også et sertifisert Yamaha og Sea Doo verksted. Teknisk avdeling tar seg av vedlikeholdet slik at du som kunde kan nyte den gode sommeren på sjøen.

I juli 2019 ble Speed Båtsenter AS også del av Vestfold Maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer og Grand med Yamaha som motormerke. Speed Båtsenter har ny butikk og verksted/opplag i Sandefjord. De har også eget verksted med opplag på Hegdal i Larvik.

På Kaldnes i Tønsberg har vi opplag og verksted av båter. Der disponerer vi et område på 11.000 m2 med haller og utearealer.

Nå tilbyr vi verksted og opplags-tjenester fra Tønsberg-distriktet til Larvik. Slik dekker vi nå mye av Vestfold med lokale verksteder.

Hva med å kjøre båten ned til oss etter sommeren, ta en god lunsj eller middag på Tønsberg brygge, for så å ta toget hjem. Eller bare legge båten i brygga vår. Når dere kommer til våren avtales leveringstid, og båten hentes klar til bruk. Da snakker vi behagelig båthold.

Til sammen er vi nå blitt en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.Vårt showroom på 880m² på Vear utenfor Tønsberg i Vestfold gir deg en uforglemmelig opplevelse på lik linje som å gå på båtmesse. Her har vi utstilt både Finnmaster, Bennington og Grand i mange modeller.

Vi har også Norges største Sea-Doo utstilling! Vi har egen web shop med gode priser og bredt utvalg deler og tilbehør på www.vannscooterdeler.no

Velkommen til Bekkeveien 200, 3173 Vear, for en hyggelig båtprat. En liten times biltur fra Oslo, og 5-10 minutter unna Tønsberg.

Åpningstider:
Mandag-Fredag: 10-16 - Lørdag 10-14

Torsdager åpent til kl 18

Passer det best en ettermiddag, så hør med oss. Finner helt sikkert tidspunkt som passer for alle.

Vi leverer også rimelige forsikringer, finansiering i tillegg til at vi tar innbytte.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 329445165
Sist endret 29. nov. 2023 13:23

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.