Video

Vi skaper opplevelser

Seadoo Spark Trixx

Pris 130 400 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Årsmodell
2024
Lengde i cm
283 cm
Lengde i fot
9 fot
Bredde
117 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Rotax
Motortype
Innenbords
Motorstr.
90 hk
Maks fart
45 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Plast
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Sea-Doo Spark Trixx 1 gir unike funksjoner som en ny 1-seters Freestyle-sadel.
Denne vannscooteren leveres enten med 1, 2 eller 3 seter.

Fantastisk leken vannscooter med knall farger som gjør deg synlig på vannet. Med denne kan du kjøre tur eller du kan leke deg til krampen tar deg. Her får du en alt mulig scooter til en billig penge. Montering og ekstra utstyr kommer i tillegg. Ta kontakt for et fantastisk tilbud på din nye vannscooter.


Vestfold Maritim AS

Forhandler av Finnmaster, Husky, Grand, Bennington, Sea Doo, Yamaha utenbordsmotorer og brukte båter. Vi ønsker at alle våre kunder skal få gode opplevelser og kvalitet i alle ledd. – Per Arne Jahren – Andersen Daglig leder Vestfold Maritim AS

Hos oss har vi alltid et stort antall båter på lager, både nye og brukte innbyttebåter. Vestfold Maritim er også et sertifisert Yamaha Premium og Sea Doo verksted. Teknisk avdeling tar seg av vedlikeholdet slik at du som kunde kan nyte den gode sommeren på sjøen.

I juli 2019 ble Speed båtsenter AS også del av Vestfold maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer og Grand med Yamaha som motormerke. Speed Båtsenter har ny butikk og verksted i Sandefjord. De har også eget verksted med opplag på Hegdal i Larvik.

Nå tilbyr vi verksted og opplags-tjenester fra Tønsberg-distriktet til Larvik. Slik dekker vi nå mye av Vestfold med lokale verksteder.

Hva med å kjøre båten ned til oss etter sommeren, ta en god lunsj eller middag på Tønsberg brygge, for så å ta toget hjem. Da snakker vi behagelig båthold.

Til sammen er vi nå blitt en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

Vårt showroom på 880m² på Vear utenfor Tønsberg i Vestfold gir deg en uforglemmelig opplevelse på lik linje som å gå på båtmesse. Her har vi utstilt både Finnmaster modeller og Grand rib i forskjellige størrelser.

På Kaldnes i Tønsberg har vi opplag og verksted av båter. Der disponerer vi et område på 11.000 m2 med haller og utearealer. Bare å komme med båten og tusle bort til Tønsberg Brygge for en lunsj eller middag.

Vi har også Norges største Sea-Doo utstilling! Vi har egen web shop med gode priser og bredt utvalg deler og tilbehør på www.vannscooterdeler.no

Velkommen til Bekkeveien 200, 3173 Vear, for en hyggelig båtprat. Bor du langt unna, ønsker vi å presentere alle båtene våre på vestfoldmaritim.no.

Åpningstider:
Mandag-Fredag: 10-16 - Lørdag 10-14

Torsdager åpent til kl 18

Vi leverer også rimelige forsikringer, finansiering i tillegg til at vi tar innbytte.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 329434348
Sist endret 29. nov. 2023 13:24

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.