SOLGT

Hasle Summer Fun 365

Hasle Summer Fun med 25hk Mercury Motor inkl båthenger.

Pris 44 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Hasle
Modell
Summer Fun 365
Årsmodell
2008
Lengde i fot
12 fot
Bredde
157 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motortype
Utenbords
Motorstr.
25 hk
Drivstoff
Bensin
Vekt
140 kg
Reg.nummer
NO-AHAA3011K808
Materiale
Plast
Farge
Rød
Sitteplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Hasle summerfun 365 selges!

I kjøpet får du med en kraftig 25hk Mercury påhengsmotor(2011) med elektrisk start med nøkkel og båthenger. Motoren har splitter ny ubrukt propell og zink anode.

Båten har stått ubrukt i flere år (har vært startet og gjennomskylt ved flere anledninger hvert år, men ikke kjørt). Den har mistet vinterlagringsplassen sin og er så lite kjørt den siste tiden så selges derfor til en rimelig penge til noen som kan ha mer glede av den.

Den har god kjøre og sittekomfort og er utrolig artig å kjøre!

Båten er i generell god stand, men motoren har en lekkasje inni seg som vi ikke har tid til å få fikset. Båten har stått ubrukt i flere år nå så her er det mest sannsynlig en pakning, o-ring eller gummislange som har fått nok av å stå stille uten å bli brukt i lengre tid. Feilen er å anse som et "fiks det selv" problem hvis man har litt kunnskap om motor ifølge litt mer motorinteresserte venner av meg. Motoren starter, men mens den går så renner det litt bensin ut fra en skjøt lenger ned på motoren, lekkasjen er ikke synlig med en gang man tar av lokket så den er nok "inni" eller bak noe. Jeg har ingen mekanisk erfaring så dette satte jeg på vent på ubestemt tid da jeg oppdaget det.

Utstyr

Hydraulisk Styring Elektrisk starter Henger medfølger

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 328870618
Sist endret 21. feb. 2024 16:52

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.