SOLGT

Pioner Multi II

Pioner Multi II Selges rimelig

Pris 65 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Pioner
Modell
Multi II
Årsmodell
2009
Lengde i fot
17 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki DF 70
Motortype
Utenbords
Motorstr.
70 hk
Drivstoff
Bensin
Materiale
Plast
Farge
Grå
Sitteplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

En perfekt landsteds båt, solid og veldig anvendelig. Multi II er laget i en hardere og mer kraftig plast og tåler mere røff behandling en den nye utgaven som heter Multi III og som selges i dag. De kan ikke sammenlignes når det kommer til plast kvalitet og sammenføyninger.

Ekstremt stødig og perfekt for teine fiske, transport av utstyr, eller på badeturer. En veldig anvendelig båt som ligger stødig i vannet.

Båten har ikke blitt brukt siste året og ligger i havn. Nye instrumenter og hydraulisk styring montert for 3 år siden. Kartplotter /ekkolodd virker men strøm må fikses.

Prisen er for båten:

Motor følger med, den går og fungerer. Men den lekker saltvann inn i oljen når den ligger med girhus i vannet. Vi har kjørt den i mange år slik fordi det er ingen lekkasje når motor er oppe av vannet, og mengde med vann som siver inn er svært lav. Kjøres den en sesong så blir oljen grå når høsten kommer. Men den har fungert helt fint for oss til vårt bruk. Motor er en DF70 2001 modell. Den følger kun med på kjøpet.

Utstyr

Sidekonsoll med instrumenter og nedsenkbart baugparti. Oppbevaring i styrekonsoll, med luke i front. Bensin kanne har plass under sete. Batteri i eget avlukke med luke. Sveiv for senking av front ned til vann nivå. Selvlensende.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Glosvikvegen 132, 5960 Dalsøyra

Annonseinformasjon

FINN-kode 327559952
Sist endret 21. nov. 2023 16:53

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.