Marex SUN CRUISER

Marex Sun Cruiser 290 med Volvo Penta - kun 2 eiere

Pris 740 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Marex
Modell
SUN CRUISER
Årsmodell
2007
Lengde i fot
29 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta
Motortype
Innenbords
Drivstoff
Diesel
Reg.nummer
FAO 303
Materiale
Glassfiber
Farge
Blå og hvit
Sitteplasser
9
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Marex Sun Cruiser har vært i vår eie siden 2009. (bygget 2007)

Båten fremstår som meget velholdt,

Vi har stort sett brukt vår velholdte Marex som dagstur båt til korte turer i skjærgården i Grimstad.

Dette er en fantastisk båt som helt frem til nå har tilfredsstilt alle våre behov. Men nå har båten blitt for stor for oss og vi ønsker oss nå en mindre båt som passer bedre til vår alder.

Båten har alltid vært i opplag fra september til mai, og servise har blitt utført av Volvo Penta verksted i Froland. Alle løse tekstiler, puter og madrasser er lagret innendørs hvert år.

Jeg er i gang med vårpussen og vil ha båten klar for sjøsetting i mai. I vinter ble hekkagregatet demontert for service.

Sommer kalesjen er tett og hel, glidelåser er i god stand, men for noen år siden kjøpte jeg ny kalesje som trenger å tilpasse noen fester. denne jobben har jeg ikke prioritert men den nye mørke blå kalesjen fra Hansen i Kristiansand følger selvfølgelig med kjøpet.

"Vinterkalesjen "er typisk brukt - og egner seg kun under vinteropplag.

Båten har ikke vært utsatt for grunnstøting eller andre skader så skroget fremstår meget pent.

Alle detaljer er godt beskrevet ved hvert bilde.

Vi ønsker å gå ned på båtstørrelse og kan derfor vurdere å ta en Yanmarin 76 DC som delbetaling.

Utstyr

Syrefast dregg med el. vinsj, Badeplattform med syrefast trapp - dusj med varmt og kaldt vann. Teak dørk. ute og inne - ute naturlig, inne lakkert. Batterilader med selvstyring ved 220 V. tilkopling. Startbatteri i egen sone. Selvutløsende lensepumpe om uhellet skulle inntreffe, kan også styres fra førerposisjon. VVB med varme fra motor og landstrømmen til ladning. Automatisk brannslukker system i motorrom. Eberspraecher varme med termostat, ute og inne. Septiktank med god kapasitet fra toalettet, kan tømmes manuelt eller med sug fra land. Dusj, varm og kald i toalettrom med pumpe og vifte. Servant med hånddusj og kran varmt og kaldt. Toalett til septik. 2 kokeplater på "parafin", 12 volts kaffetrakter, Oppvask kum med kaldt og varmt van, Skjærefjøl i teak over oppvaskkum. Lysrør over kjøkken benk. - "skips" klokke i messing. Mulighet for GPS overvåkning ved tyveri. Kjøleskap på 12 volt. VVB på 12 og 220 volt. Tak belysning i cabin, toalett, soverom og ute under targa bøyle. Leselamper over senger. Dekksluke i cabin Motor kjørt kun 897 timer Rutine service på motor er jevnlig tatt ved VP service. Sink anoder er skiftet hvert år. Motor er tatt ut av båten i april i år pga tæring på svinghjulshus, Det er byttet til nytt svinghjulshus og på drevet er det byttet komplett pakningssett og full service og montert på båten med nye belger og anoder. Brannslukker ved fører posisjon. Baugpropell. Dreggsystem (disse er samstyrt med fjernkontroll) Trimflaps med posisjonsvalg - separat på styrbord / babord. Raymarine GPS med kart og "følge " posisjon / dybde /og dine innlagte waypoint. Kompass med lys. Fjernkontroll på baug propelle og anker i samme håndholdte controller. 1 ekstra sett med propeller i messing ubrukt. Full lanterne føring (styrbord /babord i led er innkjøpt, men ikke byttet - følger kjøp). Fjernstyrt Halogen lyskaster på Targa. (ekstra pære følger) VHF antenne og radio installert. Opplagskrybbe, vinterkalesje, pressenningstativ og pressening for opplag. Ny kalesje mørk blå, som må tilpasses følger. + + + + - Fendere og tauverk.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Speiderveien 22, 4879 Grimstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 323911984
Sist endret 19. apr. 2024 20:53

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.