Video

NÅR KVALITET KOMMER I FØRSTE REKKE

Beneteau Swift Trawler 48

Pris 8 600 000 kr
Båten står i
Utlandet
Tilstand
Ny
Type
Cabincruiser
Merke
Beneteau
Årsmodell
2023
Lengde i cm
1477 cm
Lengde i fot
48 fot
Bredde
450 cm
Dybde
95 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Cummins QSB 6,7L engines 2 x 380HP
Motortype
Innenbords
Motorstr.
760 hk
Maks fart
25.6 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
12 685 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
16
Soveplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

NYHETEN Swift Trawler 48 – som et hjemme, men borte

Swift Trawler 48 er begynnelsen på det store eventyret – slik det skal være når det kommer til en ekte langdistansebåt.

Hun fungerer selvsagt perfekt til ukelange turer hjemme – absolutt. Men med Swift Trawler 48 følger også muligheten til å kaste loss for den store turen. Her er ikke bare alt som skaper en svært komfortabel feriebåt for en større gruppe. Her kan du også reise, bo og bo om bord i lengre perioder.

For at ovennevnte skal fungere, kreves det som kjent mer enn at båten bare har god størrelse. Den skal også på beste Swift Trawler 48-vis være fri for halve tiltak og løsninger som fortsatt puster camping.
Til dette formålet er det blant annet tre separate lugarer med store dobbeltsenger. Kjøkkenkroken fungerer mer som et fullverdig kjøkken.

I tillegg kommer en luksus og en svært innovativ interiørlayout i kombinasjon med mange og store lysinnslipp skaper en følelse av volum. Uansett hvor du er om bord, er kontakten med sjøen nær.

Så det fortsetter med en planløsning som i det vesentlige minner om de geniale egenskapene til de yngre søsknene Swift Trawler 41 Sedan og Fly. Det handler om en lang rekke små, viktige løsninger som kan virke trivielle hver for seg, men som gjør underverker for helheten.

For å toppe det, har Swift Trawler 48 en flybridge som svært få, om noen, andre båter i en sammenlignbar størrelsesklasse kan måle seg med.

På denne mildt sagt velproporsjonerte plattformen har du ikke bare en storslått oversikt. Det viser også produsentens evne til å tenke på del lille ekstra. I tillegg til åpenbare ting som et komfortabelt førersete med alt av moderne navigasjonsutstyr, er det også en sittegruppe med to sofaer og et solid sammenleggbart bord.

Mest av alt imponerer likevel den store frie flaten hvor du med fordel kan plassere løse stoler, madrasser eller hva som passer for øyeblikket. Det er også en modul med grill og kjøleskap som er rettet mot sofagruppen og som gjør kokken til en naturlig del av den sosiale konteksten.

Med doble 2 x CUMMINS QSB6.7 (2 x 380 hk) i motorrommet kan du komme opp i høye hastigheter under lange transportavstander eller når du vil skynde deg ut av storm. Bra, men båten er mest imponerende når du bruker den på ekte trålermåte...

... å cruise med i fortrengningshastighet, ta turen til målet, nyte oppholdet om bord og det lave drivstofforbruket.

Kontakt oss for visning og prøvekjøring Utstyr

For mer innformasjon om levering, utstyr og priser, kontakt oss på mail eller tlf. 

Om oss:
Kragstad AS er eksklusive importør av Beneteau Motoryachts, Delta, Boston Whaler, Saxdor og Chris-Craft i Norge.
Vi megler også et betydelig antall båter for kunder hver år.

Showroom Oksenøya Marina:

Vi ønsker deg velkommen til vårt lekre showroom på Oksenøya Marina.
Her finner du utvalg av båter fra Boston Whaler, Saxdor, Delta, Beneteau og Chris-Craft.

Åpningstider er 09.30 til 17 hverdager. 

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Tornsangerveien 25,, 1360 Fornebu

Annonseinformasjon

FINN-kode 322271848
Sist endret 2. okt. 2023 16:43

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.