over 100 år i bransjen

NYHET! Yamarin 59SC m/F115 Yamaha innbytte/finans

Pris 470 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Yamarin
Modell
59SC
Årsmodell
2023
Lengde i cm
595 cm
Lengde i fot
20 fot
Bredde
225 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Maks fart
40 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Nyhet Yamarin 56SC 

Yamarin 59 Side Console er en ekte flerbruksbåt og tilpasser seg behovene dine, enten det er en morsom dagstur, et kjapt transportoppdrag eller en fisketur fra hytta. Båten er underholdende å kjøre, men har litt ekstra volum og bredde i skroget. Dermed oppleves den både stabil og komfortabel i sjøen, selv i skarpe svinger og bølger. Takket være en høy vindskjerm er førerplassen godt skjermet mot naturkreftene og solide håndrekker rundt vindskjermen gir et trygt holdepunkt når du beveger deg rundt.

Herholdt Andersen AS er en av Norges største BÅT OG MOTOR forhandlere

  • Vi ble etablert i 1912 og har gjennom årene vært igjennom de stormene som har vært med stø kurs!  Det gjør at vi i dag er et firma med solid økonomi og som gjør din handel trygg hos oss.  Hos oss vil du få god oppfølging og vi garanterer kvalitet og service i alle ledd.
  • De siste årene har vi utviklet oss til å bli en ledende bedrift innen salg av båter og utenbordsmotorer.

Vi er Norges største AXOPAR forhandler og fikk pris i 2018 som beste Europiske forhandler.

I tillegg til Axopar forhandler vi merker som FLIPPER, ALUKIN, NIMBUS, JEANNEAU, YAMARIN, BUSTER og BRIG.

 Skulle du ønske tilbud om finansiering eller forsikring kan vi bistå med det til gunstige vilkår hos våre samarbeidspartnere.

  • På vårt nye verksted på SEM kan vi tilby et moderne merkeverksted for YAMAHA utenbordsmotorer.  Der vil dere bli tatt godt imot og jobben vil bli utført av våre dyktige og dedikerte medarbeidere.
  • Vi tilbyr vinterlagring for båter med utenbordsmotorer og har et nytt og moderne anlegg.
  • Ønsker du deler til din Yamaha motor eller til din båt har vi et delelager på Stensarmen i Tønsberg med ekspertise som er klar til å hjelpe deg. Vi skaffer det meste til våre merker!

 Ønsker du å se vårt utvalg av båter vil du finne båtene utstilt i våre store og flotte lokaler på Stensarmeen i Tønsberg.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig båtprat

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 321497797
Sist endret 27. sep. 2023 15:27

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.