over 100 år i bransjen

Buster XXL m/F150 Yamaha KAMPANJE- ! FINANS/INNBYTTE

Pris 565 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Bowrider
Merke
Buster
Modell
XXL
Årsmodell
2022
Lengde i cm
640 cm
Lengde i fot
21 fot
Bredde
220 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
43 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Aluminium
Sitteplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Ta kontakt for tilbud på din nye Buster XXL 2022 - 

Den nye Buster XXL utgjør en helhet som er laget for å nytes sammen med venner og familie. Stilig design, sporty og romslig interiør gjør dette fartøyet til et utmerket valg for alle vannaktiviteter. Ta med deg familien, venner og bagasje, og reis dit du har lyst. Buster XXL vil gjøre reisen behagelig. De moderne, sporty linjene i den nye skroggeometrien til Buster XXL røper at den er i slekt med Magnum, det samme gjør hastigheten og kraften. Styrekomforten til Buster XXL merkes umiddelbart når du setter deg ned i førersetet. Et solid, justerbart sete, myk albuestøtte ved siden av fjernkontrollen, og den nøyaktige hydrauliske styringen garanterer en førsteklasses styreopplevelse i alle hastigheter. Buster XXL føles mye større enn den faktisk er!

Herholdt Andersen AS er en av Norges største BÅT OG MOTOR forhandlere

  • Vi ble etablert i 1912 og har gjennom årene vært igjennom de stormene som har vært med stø kurs!  Det gjør at vi i dag er et firma med solid økonomi og som gjør din handel trygg hos oss.  Hos oss vil du få god oppfølging og vi garanterer kvalitet og service i alle ledd.
  • De siste årene har vi utviklet oss til å bli en ledende bedrift innen salg av båter og utenbordsmotorer.

Vi er Norges største AXOPAR forhandler og fikk pris i 2018 som beste Europiske forhandler.

I tillegg til Axopar forhandler vi merker som JEANNEAU, YAMARIN, BUSTER og BRIG.

 Skulle du ønske tilbud om finansiering eller forsikring kan vi bistå med det til gunstige vilkår hos våre samarbeidspartnere.

  • På vårt nye verksted på SEM kan vi tilby et moderne merkeverksted for YAMAHA utenbordsmotorer.  Der vil dere bli tatt godt imot og jobben vil bli utført av våre dyktige og dedikerte medarbeidere.
  • Vi tilbyr vinterlagring for båter med utenbordsmotorer og har et nytt og moderne anlegg.
  • Ønsker du deler til din Yamaha motor eller til din båt har vi et delelager på Stensarmen i Tønsberg med ekspertise som er klar til å hjelpe deg. Vi skaffer det meste til våre merker!

 Ønsker du å se vårt utvalg av båter vil du finne båtene utstilt i våre store og flotte lokaler på Stensarmeen i Tønsberg.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig båtprat

Utstyr

Inkl utstyr:
Buster Q(10" kartplotter)
Trimplan

Ekstra utstyr mot pristillegg:
Comfort Edition(Akterkalesje og putesett)
Priming/bunnstoffing
Ekkolodd(Fishfinder)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 321497734
Sist endret 27. sep. 2023 15:26

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.