Vi skaper opplevelser

Grand 750

Grand 750 UBE Yamaha 225HK KAMPANJEPRIS STOR SKJERM

Pris 925 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
RIB
Merke
Grand
Modell
750
Årsmodell
2023
Lengde i cm
762 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
285 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
YAMAHA
Motortype
Innenbords
Motorstr.
225 hk
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 340 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
sort
Sitteplasser
10
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Gjør et kupp på fabrikkny 2023 Grand G750 med Yamaha F225XCB. Motoren er lakkert sort. En helt optimal RIB der sjøegenskaper, design og komfort er satt i høysetet. Likevel er båten praktisk utformet med mye stueplass og rikelig med sitteplasser både fremme og akter. En båt for de kresne!

En fantastisk kjøremaskin hvor Grand virkelig viser at de dominerer dette markedet totalt. Med moderne, vakre linjer og et behagelig og forutsigbart skrog gjør dette til en fantastisk dagstur båt. Båten er særdeles gjennomført og det er virkelig lagt flid i detaljene her. Aktersofa med egen adgang til badeplattformene, konsoll med stor åpning og plass til toalett, setemodul med solide oppvippbare seter og plass til kjøleskuff eller kjøleskap for å nevne noe.

I kjent Grand stil er det flust med lagringsplass under dekk og flere smarte detaljer som tauluker både i baugen og akter. Stor U-sofa med mulighet for bord akter og stort dekk fremme som kan gjøres om til dobbel solseng. Praktiske og trygge håndtak/bøyler rundt om i fartøyet gir god trygghet for de ombord sammen med ett lettkjørt skrog som skjærer sjøen fint. Dette er den ultimate touring modellen for dagsturer med venner eller familie.

Grand 750 passer like godt til cruising i 25 knop som å dra på og virkelig kjenne på følelsen av å sveve fremover vannet. Vannsport? Intet problem med den innebygde vannski kroken på akter masten. Et rikt utvalg tilbehør sikrer optimal bruk for enhver anledning!

Vestfold Maritim AS

Forhandler av Finnmaster, Husky, Grand, Bennington, Ryds og Sea Doo vannscooter, Yamaha utenbordsmotorer og brukte båter.

Hos oss har vi alltid et stort antall båter på lager, både nye og brukte innbyttebåter. Vestfold Maritim er også et sertifisert Yamaha og Sea Doo verksted. Teknisk avdeling tar seg av vedlikeholdet slik at du som kunde kan nyte den gode sommeren på sjøen.

I juli 2019 ble Speed Båtsenter AS også del av Vestfold Maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer og Grand med Yamaha som motormerke. Speed Båtsenter har ny butikk og verksted/opplag i Sandefjord. De har også eget verksted med opplag på Hegdal i Larvik.

På Kaldnes i Tønsberg har vi opplag og verksted av båter. Der disponerer vi et område på 11.000 m2 med haller og utearealer. Vi har også tatt over etter Nøtterø Båtsenter/SG24 på Hjemseng.

Nå tilbyr vi verksted og opplags-tjenester fra Tønsberg-distriktet til Larvik. Slik dekker vi nå mye av Vestfold med lokale verksteder.

Hva med å kjøre båten ned til oss etter sommeren, ta en god lunsj eller middag på Tønsberg brygge, for så å ta toget hjem. Eller bare legge båten i brygga vår. Når dere kommer til våren avtales leveringstid, og båten hentes klar til bruk. Da snakker vi behagelig båthold.

Til sammen er vi nå blitt en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

 

Vårt showroom på 880m² på Vear utenfor Tønsberg i Vestfold gir deg en uforglemmelig opplevelse på lik linje som å gå på båtmesse. Her har vi utstilt både Finnmaster, Bennington og Grand i mange modeller.

Vi har også Norges største Sea-Doo utstilling! Vi har egen web shop med gode priser og bredt utvalg deler og tilbehør på www.vannscooterdeler.no

Velkommen til Bekkeveien 200, 3173 Vear, for en hyggelig båtprat. En liten times biltur fra Oslo, og 5-10 minutter unna Tønsberg.

Åpningstider:
Mandag-Fredag: 10-16 - Lørdag 11-14

Passer det best en ettermiddag, så hør med oss. Finner helt sikkert tidspunkt som passer for alle.

Vi leverer også rimelige forsikringer, finansiering i tillegg til at vi tar innbytte.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Utstyr

Havnetrekk      inkludert
SeaDeck          inkludert
Lakkert motor  inkludert
16" Qskjerm    inkludert
Bunnstoff        inkludert

Lagring til 2024 sesonge   inkludert

Kicker stereo med 2 høytalere kr 16.500,-

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 321492107
Sist endret 27. sep. 2023 15:05
Referanse G750 2023

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.