Utløpt

Gozzi 23 open

Unik Gozzi 23 open

Pris 590 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Gozzi
Modell
23 open
Årsmodell
2008
Lengde i fot
23 fot
Motor Inkl.
Nei
Motorfabrikant
mercruiser 370
Motortype
Innenbords
Motorstr.
370 hk
Maks fart
54 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Selger min Gozzi pga overgang til større båt.

Selges høystbydende over 590 000,-

Denne båten har oppgradert motor og drev i 2015. Byttet fra VW Diesel 265 (V6) til Mercruiser 370 TDI (V8). I tillegg til at båten går raskere ligger den også bedre i sjøen og kan trimmes bedre.

Den har bravo 3 drev med dobbel propell. Vi har også senket drevet for å lage '4 hjuls-trekk' på sjøen. Senking i form av ekstra innsats på drevet. Denne kan enkelt fjernes igjen dersom du ønsker det. Da vil båten trolig bli litt raskere.

Båten fikk ny motor i 2015 og har hatt service hos Holmen Yachtverft i Asker hvert år etter det. Motor ble byttet av profesjonelle hos Holmen Yachtverft.

I forbindelse med installering av ny motor ble også luftinntaket utvidet. Da fikk vi laget nye rister til luftslusene. Disse er unike for denne båten (se bilde).

Båten er kjørt pent og blitt godt tatt vare på av Holmen Yachtverft der den ligger i vinteropplag.

Den kjører nydelig og tåler litt ruskevær. Fantastisk badebåt med solseng bak og badeplattform et lite trinn ned. I tillegg en stor sofabenk foran med plass til mange. Båten har høye kanter og føles trygg. Perfekt for barn på tur

Båten er norsk-produsert av det gamle Gozzi før de flyttet produksjon ut. Denne er laget i bunnsolid kvalitet for å vare og det merkes.

Mørke grå puter fra Helly Hansen til benker og solseng følger med.

Båten ligger i Asker

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Ullevålsveien 73, 0454 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 321488789
Sist endret 27. okt. 2023 15:52

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.