5,5 meter 22 m2

Gøi 2 - Christian Jensen 22m2 / 1931

Pris 50 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
5,5 meter
Modell
22 m2
Årsmodell
1931
Lengde i fot
31 fot
Bredde
195 cm
Dybde
135 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
5 hk
Maks fart
5 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 700 kg
Reg.nummer
N- 36
Materiale
Tre
Farge
Mahogni
Sitteplasser
4
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vi har hatt båten i 10 år og siden da er både mast og bom som ny etter både ned skraping/fjerning av både blåmann (svart sopp) og grundig behandling med olje og lakk. Skrog-materialet under vann ble skiftet av forrige eier (båtbygger), mens mahogni kledningen over vann er påført helt ny lakk - etter total fjerning av den gamle i 2017. Cockpiten og dekkshuset fikk ny mahogni-kledning og lakk i vår og fremstår deretter. Dekket er også nymalt for året men bør etter hvert få en ny kledning. Dollbordet er helt, pusset og lakket men trenger en oppgradering. Gøi 2 ligger på sjøen i dag og er klar til seilas. Å seile Gøi 2 er bare den optimale drøm - og må bare prøves !

Det er med vemod vi velger å selge dette flotte klenodiet designet og bygget av Christian Jensen ved Son Slip og båtbygger verksted , men håper at nye eiere får samme glede som vi har hatt - og samtidig tar vare på denne grand old lady.

Utstyr

Seil; 1 stk full spilet Storseil, 1 Genoa, 1 Fokk og 1 Genaker. Samtlige seil er Doyle -. Lyngør Seilmaker verksted og lite brukt/nye. Rigg og tauverk er også i god stand - og fult i bruk. Elektrisk; Nytt 12 V Batteri m/hovedbryter, Sikring tavle, Raymarin Logg. Lensing: Både aut. el. lensepumpe og Manuell (Gusher). Krybbe/støttelabber inngår også i kjøpet.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Myrullvegen 25, 5518 Haugesund

Annonseinformasjon

FINN-kode 319191038
Sist endret 12. sep. 2023 20:54

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.