Video

Askeladden 645 Beetle - Topline

Askeladden 645 Beetle Topline - Ny høstpris

Pris 200 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Askeladden
Modell
645 Beetle - Topline
Årsmodell
2007
Lengde i fot
21 fot
Bredde
252 cm
Dybde
95 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercruiser 1,7l
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
28 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
1 640 kg
Reg.nummer
RCA158
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit og blå
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Nylig sjøsatt for i år, og trenger dermed betydelig mindre vedlikehold kommende høst/vinter. Vinterlagret på land siden oktober 2022.


 • Utført betydelig vedlikehold ved kyndig verksted i 2023.
 • Vask/ polering/ rens av teak og bunnsmøring er gjort selv.
 • Drevet er byttet på verksted med et overhalt drev fra Mercruiser-forhandler, da giret var problematisk. Girer nå veldig fint og lett.
 • Alle anoder byttet, ny impeller, ny girolje, smøring av akslinger.
 • Ny trimsensor.
 • Nytt oljefilter og dieselfiltre, olje skiftet. Ny kjølevæske og ekstra girolje kan medfølge.
 • Intercooleren er skiftet med en helt ny i messing, av en mye høyere kvalitet en den opprinnelige. Deler av kjølesystemene er renset med systemrens.
 • Hele ledningsnett for dashbord er skiftet med nytt, da gammelt sett var slitt.
 • Propell er byttet fra 19' stigning til 21' stigning for å få bedre akselerasjon/respons opp i plan og bedre toppfart, da standard 19' var litt treig. Har som regel vært 2 personer i båten.Har ettermontert automatisk trimkontroll av flaps med gyrostabilisering fra Mente Marine, slik at båten holder seg stabil uansett vektfordeling og hastighet. Madammen er veldig fornøyd med å slippe å stille trim manuelt i ulike sjøforhold. Gjør det enklere å holde plan i lavere hastigheter, og sparer dermed ekstra drivstoff.

Kalesje er ikke fin innvendig, men fungerer helt fint. Kan trenge en god vask, midler for rens og impregnering kan medfølge. En helt ny kalesje vil koste rundt 20-25.000, den gamle kan være fin til vinterlagring. Vi har klart oss med den, og kjører stort sett uten kalesje. Kalesje rulles enkelt sammen i egen skjult beholder bak benk. Bakluke og bakre halvdel kan fjernes separat. Egne luker i front.


Båt og motor er tyverimerket med Securmark, og den er registrert i Småbåtregisteret.


Perfekt å stupe fra stor og deilig badeplatform eller fra baugspyd. Uttrekkbar badestige bak. Etter badet trekkes dusjslangen ut og vannpumpen slås på. Kald drikke nytes fra kjøleskap med frys. Vask og dusj med 55 liters vanntank. Innebygd kokeapparat på rødsprit, sikkert og praktisk, herlig med nykokt kaffe ombord. Portapotty i kabin. Egen vannski-krok ved platform.

Spisebord i teak kan slås opp og ned, og ryggstø for passasjer kan legges ned for å lage stor solseng eller en ekstra soveplass.Båten kan besiktiges og prøves ved marinaen i Gamle Bergen.

Seriøse bud mottas.

Utstyr

Topline-modell Baugspyd i teak Badeplatform i teak Teakplater i dørk, på dekk og i trapp Q-rope. Innfelt fortøyningstau i alle kryssholt. Kjøleskap med frys Koppholdere Vask med 55l vanntank. Uttrekkbar dusjslange. Mulighet for å utvide med varmtvannskobling via motorblokk. Kokeapparat rødsprit. Sammenleggbard spisebord i teak. Solseng Portapotti toalett i kabin Stereoanlegg med AUX USB og 12V sigarettenneruttak i dashbord for f.eks. mobillading Ettermontert automatisk gyrostabilisert hydraulisk trimplan fra Mente Marine Hydrauliske trimtabs Selvlensende vannpumpe 165l dieseltank Vindusviskere Vindusluke i front, med trapp Dregg med 50m line Vannski-krok Oppdelbar kalesje Securmark på hele båten = forsikringsrabatt

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

 • Ferdig utfylt kontrakt
 • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
 • Digital signering

Sandviksveien 193, 5035 Bergen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 317762373
Sist endret 25. nov. 2023 13:34

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.