NY Nord Star 31+. 2 lugarer. 3 skyvedører.

Pris 3 490 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Cabincruiser
Merke
NordStar
Modell
31+ PATROL
Årsmodell
2024
Lengde i fot
33 fot
Bredde
315 cm
Dybde
115 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta D6-340 - 440 HK
Motortype
Innenbords
Maks fart
39 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
5 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Grå/Hvit
Sitteplasser
12
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velkommen til visning av denne båten hos oss på Litlebergen

TA KONTAKT FOR ET GODT TILBUD , INNBYTTE ER OGSÅ MULIG!

Tysse Maritim AS er ene-importør i Norge av de anerkjente kvalitetsbåtene fra Nord Star. Nord Star er kjent for å lage SJØENS- SUV.

Tysse Maritim har til en hver tid alle Nord Star båtene fra 25 fot til 49 fot tilgjengelig for visning. På vår stand på Aker Brygge har vi utstilt 26+, 28+, 31+, 36+FLY og 49+. Ta turen innom for en hyggelig båtprat.

Nord Star båtene bygges av Linex- Boat OY i Finland. Fabrikken begynte å bygge båter på 1920- tallet, og har fra første stund lagt vekt på kvalitet og brukervennlighet. Et særdeles fleksibelt verft som leverer de løsninger og det utstyret du ønsker. Vi tar deg gjerne med til verftet for en gjennomgang og planlegging av din neste båt.

Nord Star 31 + er klasselederen av helårsbåter med walk-around. Nord Star er båten for deg som ønsker de beste sjøegenskaper og som vil bruke båten hele året i all slags vær.

Alle Nord Star er ekstremt stillegående takket være bruken av kork for lydisolering og vinterisolering. Skroget er håndlaminert og det kraftigste på markedet.

Bildene er fra tidligere levert båt fra Tysse Maritim og båten har ekstrautstyr.

ENDELIG ER DEN HER. LEVERINGSKLAR NORD STAR 31+ MED DEN NYE LAYOUTEN LANSERT MAI 2023. Nord Star hever standarden på førerhusbåter ved å lansere helt nye Nord Star 31+. Nord Star 31+ er den ultimate allværsbåten med enestående bokomfort, moderne design og walk-around dekk med tre dører. Den håndlaminerte sterke konstruksjonen bidrar til båtens gode egenskaper til havs. Det er nok også grunnen til at Båtens Verden i sin test av båten sier: "Vinner på sjøgenskaper"

Vi våger å påstå at dette er en ener i sin klasse.Ta kontakt for en hyggelig båtprat og prøvetur!

Utstyr

Båten har en god liste med standardutstyr. I tillegg kan vi tilpasse det utstyret du måtte ønske.
Ta kontakt for et godt tilbud. Vi tar selvsagt også innbytte.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Andreas
Mobil
47 71 72 05

Litlebergen 7c, 5918 Frekhaug

Annonseinformasjon

FINN-kode 309621517
Sist endret 24. jan. 2024 18:13

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.