Video
SOLGT

Saxdor 200 Sport - rimeligere får du ikke denne rå båten!

En designbåt for fart, vannski, soling og maks sjøglede med Saxdor 200!

Pris 290 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Saxdor
Modell
200 Sport - rimeligere får du ikke denne rå båten!
Årsmodell
2021
Lengde i fot
20 fot
Bredde
229 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury 4S Pro XS 115 Four Stroke
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Maks fart
38 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

KUN GÅTT 63 timer. Ligger i vinteropplag nå og kan leveres fra Tønsberg til Arendal og nedover. Ta kontakt, så finner vi en løsning.


Dette er veldig mye båtglede for pengene, sammenling med hva som helst!


Dette føles nesten som en hybridbåt som kombinerer den sporty følelsen av å kjøre en vannscooter med et unikt og innovativt skrogdesign (se video i annonsen av "billig"-utgaven - denne her mye mer utstyr), skapt for å gi deg den ultimate, solide og trygge kjøreopplevelsen. Denne er både en fullverdig landstedets-/skjærgårsbåt med en rekke praktiske løsninger og stor solseng, samtidig som du altså nesten får en vannscooter-aktig følelse når du kjører.


Skal du la barn bruke eller låne, er det utvilsomt litt stas med en skikkelig design sportsbåt, som kan gi til actionfølelse, men samtidig er skikkelig trygg og solid båt som er lett å manøvrere.

Opplevelsen av å tusle barbent fra solsengen på det myke varme underlaget og praktisk talt bare skritte ut i vannet - det er ren glede!

At setene er i sal, synes familien har vært helt perfekt. Alle sitter sentrert og trygt nå man har lyst til å kjenne på litt fart og spenning. I tillegg gjør løsningen at man har mye gå- og tumleplass rundt cockpit, ikke minst fungere dette helt overlegent om når man skal ha det gøy med vannsport - kan ikke bli mer optimalt.

Båten byr på et lavt drivstofforbruk uten å gå på bekostning av ytelsen. Med sitt effektive og moderne design gir denne allsidige båten deg muligheten til å nyte lange rolige timer på vannet eller leke deg i bølgene uten bekymringer.

Den unike utformingen av de midtstilte setene gir en helt ny og spennende kjøreopplevelse. Med førsteklasses komfort og ergonomi føler man seg nesten i ett med båten, noe som gjøre båten behagelig å manøvre og til å utforsker nye farvann.

Dette er en mulighet til å få ekstremt mye båt for pengene - en båt som tilbyr stil, komfort og effektivitet. 

Mannen bak merkenavnet Saxdor, er Finnen Sakari Mattila, bedre kjent som designer og medgrunnlegger av flere av Finnlands mest kjente båtmerker. 


Alltid ligget i opplag inne og nylig hatt følgende service hos ekstremt kyndig folk hos Båthuset i Arendal:

Motorservice 4 takt

Vask

Stoffing

SERV KIT-100 HRS 1

Motor olje Suzuki 4T 10w/40 5,2

Gear olje SAE 90 Suzuki 0,7

Zink Mariner 30-225 Brakett/Powertrim 1 - Avlang

Reservefilter til bensinfilter 1034330 C14551 1 100115_3010 Miljøavgift 2

Utstyr

Absolutt alt du trenger for å få maks ut av dagene på sjøen: - Kartplotter 9 Simrad, med ekkolodd - VesselView Mobil - all info i realtid og med logg på mobilen. - Jocket seat - Antiskli dørk - Antisklidørk oppbevaringsrom - Bunnstoff - Badestige - Dekksbelysning - Solpute som dekker hele solsengen - Lanterner - Konsolltrekk - Fendere - Tauer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

3413 Lier

Annonseinformasjon

FINN-kode 308162583
Sist endret 27. apr. 2024 21:01

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.