SOLGT

Saga

SPESIELT VELHOLDT/PEN SAGA 27 AC M/ 60 HK YANMAR TIL SALGS I ROGALAND

Pris 189 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Saga
Årsmodell
1997
Lengde i cm
823 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
270 cm
Dybde
85 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar
Motortype
Innenbords
Motorstr.
60 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 600 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

 

Båten som selges for dødsbo (enken til avdøde båteier  (båteier 2) ble kjøpte på Østlandet i 2007.

Båten som har ligget på sjøen  i en lokal båthavn, i siste båteiers eie, har vært svært godt på passet, av en båtvant båteier, med hyppig kontroll/tilsyn og vedlikehold, tilkoblet strøm, el. varme/lufting hver vinter. Slipping / vårpuss hvert år, sist i mai-23.

Båt og motor fremstår som pen og velholdt uten noen kjente skader, utover normal slitasje. En motorkyndig (avdøde eier) sørget for anbefalt vedlikehold/motorservice, (bl.a. med noe hjelp "ved behov") fra lokale båtverksteder. Motoren er kun kjørt ca. 700 gangtimer er startvillig og fungerer uten problemer.

Avdødes enke som ikke er båtvant har begrenset kjennskap til båten og hvilken teknisk vedlikehold som har vært utført, utover at hennes avdøde mann var "svært opptatt "av at alt skulle være i orden . Hun kjenner ikke til noen problemer med båten.

Saga 27 AC er en anerkjent kvalitetsbåt, som også er kjent som "Aukrust båten" etter at den kjente forfatteren/filmskaperen etc, Kjell Aukrust hadde en slik båt, som han og familien benyttet i sommerhalvåret i en årrekke, og som han satte stor pris på.

Et stort antall Saga 27 er produsert og solgt i Norge, Skandinavia og Europa fra 1997 frem til produksjonen av båten ble innstilt  ca. i år 2000. Produksjonen av større Saga båter fortsetter i midlertid og verftet kan normalt levere/skaffe original reserve deler til Saga 27.

Båtens praktiske og funksjonelle innredning med pene tekstiler er fortsatt i svært pen, uten skader utover normal slitasje (nye gardiner til lugaren forut er montert juni-23). Båten er utstyrt med et lukket overbygg forut som inneholder en romslig salong med langsgående benker og spisebord som enkelt kan om riggs om til soveplass for 2 +1, et romslig kleddskap finnes også her. Et praktisk åpent styrehus, under en hard-topp m/stor skyvbar takluke over førerplass, og pantrybenk m/kokeapparat, vask og rikelig med skap/skuffe plass og kjøleskap. er plassert i forkant av akterdekket. Et romslig toalettrom m/WC og vask er plassert i forkant/under førerplass.

En romslig akterlugar m/soveplass for 3 + en romslig solseng med solid rekkverk rundt, på toppen, er plassert i akterkant av akterdekket. Dekket mellom styrehus + toppen av akterlugaren er beskyttet av en solid kalesje. Det romslige akterdekket med benker og et oppslagsbart spisebord, beskyttet av kalesjen, er et populært oppholdssted, under vekslende værforhold.

Båten ligger ferieklar på båteiers båtplass i en lokal båthavn, Goavika i Randaberg, ca. 8 km fra Stavanger sentrum. Båten kan fremvises, prøvekjøres etter nærmer avtale.

NB! MIDLERTIDIG RESEVASJON AV BÅTEN FOR UTENLANDS KUNDE ER NÅ OPPHEVET.

HER ER DET MYE FERIEKLAR BÅT (M/FULLE DIESELTANKER  +/-  300 ltr,) FOR PENGENE.

 

 

 

 

 

 

 

Utstyr

-   Kartplotter

-   Ekkolodd

-   Auto Pilot 

-   Lyskaster

-   Ankervinsj akter

-   Airtronic diesel varmeapparar

-   Trykkvann; varmt og kaldt

-   Vask i styrehus og på toalett

-   Badeplattform m/ dusj

-    Pantry m/2 platers kokeapparat (Safe-flame – lukket forbrenning) og vask

-    Varmtvannstank

-    Praktisk toalettrom m/ WC (nytt 2022) og vask (septiktank)

-    Nye gardiner i salong/sovelugar forut juni 2023

-    Kraftig bade leider av rustfritt stål/teak, akterut

-    Fendrer og diverse tauverk

 

NB!

-  Ekstra eldre kalesje (til vinterbruk under opplag etc.), medfølger.

- En gummijolle (ref. foto med elektrisk påhengsmotor (ref. fort) kan medfølge mot tillegg.

 

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 307575252
Sist endret 16. jul. 2023 13:44
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.