Beneteau Antares 11

Antares 11 m/2 x Suzuki DF 300 BTXX ( Duoprop ) Mye utstyr - klar til bruk

Pris 2 690 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Beneteau
Modell
Antares 11
Årsmodell
2021
Lengde i fot
36 fot
Bredde
351 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
2 x Suzuki 4 takt m/Duopropell & Elektronisk overføring av gir/gass
Motortype
Utenbords
Motorstr.
600 hk
Maks fart
40 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
5 700 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
11
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Båten er brukt til demokjøringer/båtmesser/Media og diverse. Båten har ikke vært i privateie så alt av garantier gjelder i 5 år.

---

Båten er sjøsatt og klar til besiktigelse. Veldig lettkjørt og forutsigbar båt med dobble motorer. Her kan du dreie rundt båtens akse ( en motor forover og den andre i revers )

Båt som bør oppleves..

En skikkelig turbåt med alle fasiliteter. Dette er en meget romslig stor båt, fantastisk mye for pengene dette. Denne bør sees, du blir overrasket over hvor stor og flott denne er. Så ta turen og opplev en skikkelig cabincruiser til en skikkelig hyggelig pris.

Det er selvsagt mulig med et kjapt "vipp" av sitteplassen BB side for å få forhøynet sete i fartsretningen når det ønskes, så kan den "vippes" ned igjen for å få den store sofaløsningen.

Med en totallengde på 11 meter er Antares 11 Beneteau sitt nye flaggskip i forhold til båter med utenbordsmotorer. Med 2 x 300 hk på hekken ligger toppfarten i området rundt 40 knop og behagelig marsjfart fra 20 til 30 knop. Dette er en romslig cabincruiser med en super eierlugar i baugen med store vinduer, stor dobbeltseng ( 200 x 160 cm )og rikelig med lagringsplass i form av skuffer og skap overalt i hele båten.

Akterkabinen er også svært romslig og har ikke bare en dobbeltseng ( 197 cm ), også en enkeltseng i tillegg ( 173 cm ). Her er det også godt med lys fra skrogvinduene langs sidene.

På Toalett/bad er det ryddig og pent. Her har de også fått plass til et fin dusj avlukket med glassvegger fra selve toaletten. Det er 2 dører inn til baderommet, en fra eierlugaren og den andre fra gangen. Høyde på baderom/dusj er 187-194 cm

Oppe i salongen er det innredet med en L-sittegruppe hvor fremre delen kan vippes over slik at 2 personer kan sitte i fartsretningen i tillegg til kapteinen i sin førerstol. Ved siden av førerplassen er det en skyvedør som leder ut til et nedsenket og trygt side-dekk. Her er det også åpning i skrogsiden for enkel tilgang til brygge og fortøyning.


Denne har fått en elektrisk "sideplattform" som kan brukes til bading eller en svært enkel ombordstigning fra bryggen ( hvis bryggehøyden er riktig ihht høyden på plattforman ) fantastisk fin løsning som man ser ofte på mye større båter.

Den store 4-delte skyvedøren mot akterdekket gjør åpningen ut svært stor og åpen. Den knytter også ute og inne området sammen på en veldig fin måte. Dørken inne og ute er på samme nivå og salongen inne og ute bindes sammen til et komfortabelt hele.

Fremme på dekk er det integrerte solputer med justrebar hodestøtte og en kalesjetopp til å slå opp som solskygge også.

Utstyr

Garmin 1222 xsv kartplotter med dypdemåler og kartbrikke
Bunnstoff/montering/klargjøring
El. Ankervinsj i baugen
Landstrøm
Solseng fordekk m/soltak
Kalesje akterdekk
Zipwake automatiske trimplan
Ekte teakdørk akter
Oppgraderte interiørputer
Varmtvannsbereder ( 25 ltr )
Fullverdig dusj inne
Baugpropell
Vanntank 200 ltr
Kjøleskap 50 ltr
Vask/koketopp
Elektrisk toalett
Septikktank 80 ltr
Drivstofftanker 400 ltr hver ( 800 ltr totalt )
Batterier
Dieselvarmer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kranveien 58, 4950 Risør

Annonseinformasjon

FINN-kode 307053305
Sist endret 11. jun. 2024 09:54

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.