Utløpt

Yamarin 2007

Yamarin 53BR med Henger !

Pris 129 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Bowrider
Merke
Yamarin
Modell
2007
Årsmodell
2007
Lengde i fot
17 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha F100D
Motortype
Utenbords
Motorstr.
100 hk
Maks fart
35 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
hvit og blå
Sitteplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vi selger vemodig vår båt, som vi har vært og er superfornøyde med, da vi har behov for en litt større båt. Vi har hatt båten siden den var ny, og fulgt alle services slik man skal. Olje på motor og undervannshus er nyttet hvert år, reg. reim og impeller byttet sist i 2022.

Båten selges som den er, med en TIKI Båthenger som passer til.

Prisen gjenspeiler at det er en del overflatemerker på båt og motor, samt at instrumentet til knop/tank ikke fungerer. Trimindikator er heller ikke i funksjon

Motoren har gått drøye nærmere 600 timer, men går kjempefint

Styrewire byttet i 2015


Utstyr

TIKI Båthenger Teak Badestige Lanterner Stålpropell Batteriet er kun 3 år (Stenger til kalesje medfølger. men selve kalesjen er ikke iorden, kan brukes som mal, repareres eller bestilles ny fra en Yamarinforhandler) Båten befinner seg i Nittedal Andre Slitasjer; Merker på motor (Deksler bør slipes og lakkes opp, originallakk medfølger) Kanten som holder døren oppe er slitt/ødelagt og bør byttes(fungerer greit) Topplanterne fungerer ikke, men de andre lanternene er iorden. 12V uttak virker ikke. (Sikker lett å fikse)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Skredderudveien, 1480 Slattum

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 306437155
Sist endret 27. okt. 2023 11:56

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.