Utløpt

Bianca 414

Bianca 414

Pris 590 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Bianca
Modell
414
Årsmodell
1982
Lengde i fot
42 fot
Bredde
290 cm
Dybde
240 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo penra D1-30
Motortype
Innenbords
Motorstr.
30 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
8 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Fjorden vakreste(?) Vurderer å selge min 414, linjelekker klassiker signert Elvstøm/Kjærulf og bygget ved det legendariske danske Biancaverftet velkjent for høy kvalitet og solide byggemetoder.Båten er betydelig modernisert og oppgradert i mitt eie. Har lagt store ressurser i å finne løsninger som gjøre båten lett å håndtere for en eller to personer. Lazy-bag til storseilet og elektrisk vinsjhåndtak, selvslående rulle fokk og mange andre detaljer gjør båten lett å betjene av et lite mannskap.Dette er en båt for de som verdsetter estetikk og design, langsmal, lav og dyp. Likevel er den forbausende romslig under dekk, med ståhøyde for de fleste av oss, to flotte lugarer, romslig salong og funksjonell bysse med en lekker komfyr. All skumgummi er skiftet i putene, det originale stoffet er rehabilitert og sydd på nytt.Svært mye nytt av utstyr som er valgt fra øverste hylle. Og fremstår som i god stand, med bla alt nytt av løpende rigg og en moderne kartplotter. Teakdekk og cockpit er lagt av førsteklasses håndverkere og i prima stand. Det er et par mindre kosmetiske ting man lett kan fikse for å at denne skuta "er god som ny", skjønt den på mange måter allerede har kvaliteter som de færreste nye båter kan måle seg med.Under vann er båten sandblåst, og påført 5 lag primer og selvpolerende bunnstoff, slett og fint. Motoren er en ny Volvo penta D1-30 ca 30 timer satt im av holmen motorverksted 2022. Juni.Med denne båten blir kryssen gjennom Drøbaksund en fryd, og med den selvslående fokka er smilemuskelen den eneste som blir sliten.Dette er en svært sjelden sjanse til å sikre seg en ikonisk båt.
Klar for sommer ferie??
Send mld ikke ring .

Utstyr

Gran Lite Skin stor og fokk (2019) Elvstrøm spinnaker Elvstrøm Genua 2 Mylar Rulleforstag (2017) Hydraulisk fintrim av rigg (vang, akter- og bakkstag) Rålekkert teakdekk (2010) Teak i cockpit (2018) 5kw Dieselvarmer v/k trykkvann med nye armaturer 3 bluss gasskomfyr (2017) Autopilot på ratt 9" Raymarine Axiom plotter Dusj i cockpit Ny løpende rigg (2017) Ny skumgummi i alle puter (2017) Lazy bag Nye trekk 2023 . til storseilet Elektrisk ankervinsj Tv med apple tv Sammenleggbart solcellepanel med kontakt i cockpit Lekkert cockpitbord LED belysning direkte/indirekte Snap on feste til storskjøte (original løygang følger med om man heller vil ha det) Elektrisk vinsjhåndtak Skreddersydd vinterpresenning i 4 deler med stativ

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Bygdønesveien 8 d, 0286 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 306378353
Sist endret 7. jul. 2023 18:40

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.