SOLGT

AMT 190 BR

AMT 190 BR m/Yamaha F115 hk

Pris 359 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Bowrider
Merke
AMT
Modell
190 BR
Årsmodell
2022
Lengde i fot
19 fot
Bredde
226 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Drivstoff
Bensin
Reg.nummer
ACR008
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
7
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Lite brukt AMT 190 BR selges.

Fordelen med utformingen på denne båten hvis man f. eks sammenligner med Yamarin i samme størrelse, er at denne er mer rommelig bak vindskjerm.


  • Førstegansservice (20 timers) på motor utført i 2023. Kun brukt ca 5 timer i sist sesong.
  • Årlig service utført 04.03.24
  • Motor gått totalt 27 timer.

Båten kan leveres med innenfor rimelighetens grenser. Da frakter jeg den på båthenger og sjøsetter båten ved levering.


Mer info:

https://www.amtboats.com/no/modeller/bow-rider/amt-190-br


AMT 190 BR har et sporty og fartsfylt skrog, som passer ulik bruk. Båten er morsom å kjøre, og den rommer store rom for sin størrelsesklasse. Jevn og myk gange, drivstofføkonomisk, et godt standardutstyr og enestående ytelse er bare noen av båtens gode egenskaper. 

Takket være et nøye planlagt interiør og ordentlig dimensjonerte passasjer er det trygt og enkelt å bevege seg om bord. Båten egner seg til både fritidsturer og fiske, som til vannsport og forbindelsesbruk til sommerhytte. Ved siden av akterbenken er det en stor oppbevaringsplass der man kan stue utstyr og bagasje. Bak akterbenken er det en romslig kalesjegarasje der akterkalesjen, som hører til standardutstyret, enkelt oppbevares.

Listen over standardutstyr for AMT 190 BR er lang. I listen inngår alt nødvendig utstyr for bekvemme kjøreturer, inklusive akterkalesje, Dryfeel puteserie akter og 9” Garmin kartplotter. Som standard inngår også bl.a. Abloy-låser på oppbevaringsplassene og drivstoffpåfyllingsluken, en separat bryggelås, hydraulisk styring, vindrutevisker, ankere og fendre med liner, oppbevaringslomme for fendere samt fortøyningsliner. Alle AMT-båter er utstyrt fra fabrikken med tyverimerking.

Utstyr

EKSTRAUTSTYR Puter i baugen Bord med stativ Havnekalesje Flaggstang 4 x oppblåsbare vester STANDARDUTSTYR Garmin Echomap 92 sv + ekkoloddgiver Grå dørk overflate Selvlensende Alltid til havn konstruksjon Komfortstoler med stolbeskyttelse Dryfeel puteserie Kalesje Kalesjegarasje Oppbevaringsrom med fast Abloy-lås Drivstoffpåfylling med Abloy-lås Separat Abloy-brygglås Rekkverk, håndtak og badetrinn i syrefast stål Hydraulikkstyring Vindusvisker Fast drivstofftank Drivstoffilter Taukasse i bue 2 st anker-/taukasser i akteret LED-navigasjonslys 12 V uttak Automatisk lensepumpe Fortøyingsliner Fendere med liner Ankere med ankerline Båtshake Brannslukker Reservekanister Securmark tyverimerking Yamaha pre-rig

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

4375 Hellvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 300401769
Sist endret 1. apr. 2024 20:51

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.