KAMPANJE GTI 130 WHITE / REEF BLUE 20000 I RABATT

Pris 126 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Modell
KAMPANJE GTI 130 WHITE / REEF BLUE 20000 I RABATT
Årsmodell
2023
Lengde i fot
11 fot
Motor Inkl.
Nei
Motorfabrikant
ROTAX
Motortype
Innenbords
Motorstr.
130 hk
Drivstoff
Bensin
Sitteplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

NYE GTI 130

Full av moro

GTI setter gullstandarden for familiemoro på vannet. Med fantastisk stabilitet, allsidighet og inspirerende stil er den klar til å matche din smak i eventyr uansett hvor turen tar deg.

GTI-plattformen har allsidige muligheter som utvider horisonten din på vannet. Enten dagen din består av livlig kjøring, slepesport, fiske eller bare cruising, sørger GTI alltid for at opplevelsen din er spektakulær.

Spesifikasjoner

  • Forbedret stabilitet
  • Storartet kombinasjon av underholdningsfaktor og drivstofføkonomi
  • Inntil 3 passasjerer

Kraft og effektivitet

Det perfekte motorvalget for allsidig ytelse og effektivitet. Rotax® 1630 ACE? – 130 tilbyr jevn, frisk akselerasjon med imponerende drivstofføkonomi som lar deg velge hvor vill eller mild du vil at hver tur skal være.

Leken, likevel forutsigbar

GTI-skrogdesignet gir mye moro og er lett å kjøre med en selvsikker, forutsigbar opplevelse. Robust Polytec-materiale reduserer vekten på vannscooteren for å levere overlegen ytelse og effektivitet. Pluss at den er det mer ripebestandig enn glassfiber.

Intelligent bremse- og reverssystem

Sea-Doos eksklusive iBR-system (intelligent brems og revers) er godkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Montering og klargjøring kommer I tillegg på 6000kr

Vi tilbyr gunstig finansiering via Santander

Tiki tilhenger 16500

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Hege
Mobil
92 04 40 85

Øksnevarden 1, 4351 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 299240596
Sist endret 25. jan. 2024 08:48

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.