KAMPANJE SPARK TRIXX 3UP 90 MANTA GREEN 20000 I RABATT

Pris 98 400 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Modell
KAMPANJE SPARK TRIXX 3UP 90 MANTA GREEN 20000 I RABATT
Årsmodell
2023
Lengde i fot
10 fot
Motor Inkl.
Nei
Motorfabrikant
ROTAX
Motortype
Innenbords
Motorstr.
90 hk
Drivstoff
Bensin
Sitteplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

SPARK TRIXX 3UP 90 MANTA GREEN MY23

NYE SPARK TRIXX 3 UP

Spark Trixx-pakke

Lek deg som aldri før. Bråsving, dypp, spinn og steile med letthet takket være unike kjøreegenskaper som vil gi noe ekstra på ethvert strandparty. Dette er klart den mest oppsiktsvekkende scooteren på vannet.

Legg til en ekstra kompis og adrenalinfylt slepesport på listen over oppsiktsvekkende egenskaper med Spark Trixx 3-seter. Den utvidede akterplattformen gir stabilitet mens standard Sea-Doo eksklusive iBR gjør tillegging og trekking på tilhenger til en lek.

Spesifikasjoner

  • Alle Spark Trixx 2-seters egenskaper pluss:
  • Inntil 3 passasjerer
  • Større akterplattform med LinQ-festepunkter

Høyoktan moro

Rotax 900 ACE gir 66 kW (90 hk) med høy spenning på vannet. Den har også Sport-modus for ultraresponsiv kontroll og topp ytelse i sin klasse.

Spark-skrog

Ikke bare skaper Spark-skroget en fantastisk leken tur, det robuste Polytec-materialet reduserer vekten for å levere topp ytelse og effektivitet, og gjør det enkelt å trekke med de fleste biler. I tillegg gjør den innstøpte fargen den mer ripebestandig og lettere å reparere enn glassfiber.

Bedre triks, på din kommando

Sea-Doo eksklusivt utvidet rekkevidde, variabelt trinnsystem lar deg overdrive hvor høyt du kan heve nesen eller hvor dypt du kan begrave den i vannet. Som betyr at å lage triks har aldri vært så enkelt eller gøy.

Montering og klargjøring kommer I tillegg på 6000kr

Vi tilbyr gunstig finansiering via Santander!

Tiki Tilhenger 16500

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Hege
Mobil
92 04 40 85

Øksnevarden 1, 4351 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 299240002
Sist endret 25. jan. 2024 08:49

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.