Best på båt siden 1958

Utløpt

Zodiac

*Lagertømming* Zodiac Medline 9 m/Twin 300 Mercury 2021.Vi selger vår demobåt.

Pris 1 389 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
RIB
Merke
Zodiac
Årsmodell
2021
Lengde i cm
890 cm
Lengde i fot
29 fot
Bredde
306 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motortype
Utenbords
Motorstr.
600 hk
Maks fart
58 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Sort/Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

KAMPANJE LAGERTØMMING:
Nå kan du gjøre et ekstra god kjøp på et stort utvalg av våre båter med rask levering. Vi tømmer lageret vårt og du kan spare inntil kr 230.000,- på et begrenset antall båter. Kontakt oss i dag for et ekstra godt tilbud på denne båten eller andre modeller fra vårt store utvalg.

NY BÅT TIL NESTE ÅR?
Du kan nå benytte deg av våre gode kampanjer nå, men om ønskelig få båten levert til våren. Eventuell innbyttebåt leverer du i høst, så slipper du opplag. Kontakt oss i dag, så finner vi løsningen som passer best for deg.


Zodiac Medline 9 er en av de mest bruksvennlige RIBene på markedet. Kombinasjonen mellom den praktiske RIBen og en overnattingsbåt gjør denne båten spesiell. Her får du tilgang til utendørs dusj, pantry* og utslagsvask, kabin med soveplass for 2 og elektrisk toalett, og ikke minst en stor flott U-sofa på akterdekk.

U-sofaen er en av de mest karakteristiske trekkene ved Medline 9, og her får du plass til familie, venner og besøk. I tillegg gir luken i seteryggen på sofaen deg enkel adgang til de to store badeplattformene, som raskt kommer til å bli en favoritt. Her har du en fantastisk mulighet til å legge til i naturhavn eller ligge på svai, og virkelig utnytte de varme, gode sommerdagene.

Medline 9 tar også med seg fordelene du er vant med fra Zodiac. Avtagbare pontonger av høy kvalitet, store lagringsplasser for bagasje (hele 7 vanntette rom), og godt med utstyr gir deg en båt som leverer. Med sine 9 meter tar den også sjøen godt, og gir deg muligheter til komfortable turer selv i grovere sjø. Pontongene holder båten stabil og reduserer sjøsprøyt ombord.

Medline 9 leveres nå i Norge med Mercury Verado-motor, og dette gir deg et rolig og stille lydbilde ved tomgang, samtidig som motoren leverer nok av kraft. Båten oppleves også som en båt med lav planingsterskel.
Med Mercury sine 300 v8 X 2 på akterspeilet er dette virkelig en kraftpakke.

Veil Pris på denne båten 2023 er 1.989000.


Innbytte/Finansiering

Om oss
Gromstad Bil & Båt er autorisert merkeforhandler av nye Nordkapp, Zodiac og Sting, og er i dag en av Telemarks største båtforhandlere. Vi er stolte av vår historie og båt har vært et satsningsområde for oss siden 1958.

I tillegg til salg av nye og brukte båter, er vi en komplett båtleverandør sammen med vårt søsterselskap Gromstad Båtservice. Vi har egen båtbrygge, båtverksted, båtopplag og det man trenger for å ta hånd om det komplette båthold for våre båt og motoragenturer.

Alle våre båter leveres med garanti, grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk og er garantert fri for heftelser.

Vi tilbyr gunstig finansiering og vi har gode avtaler på forsikring.
Vi tar gjerne din båt i innbytte.
Vi henter deg gjerne på tog eller buss i Kragerø for å gjøre båthandelen til en enkel affære for deg. Vi er også behjelpelige med spørsmål rundt frakt av båter.
Kontakt oss i dag for en hyggelig båtprat!
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.

Utstyr

Standardutstyr:

Neopren duk, avtakbar pongtong
Selvlensende
Tiltbar konsoll med frontsete
Bolster sete med åpning i siden
Kjøkken med vask under bolster sete
Bensintank 300 liter
Oppbevaringsrom - 3 stk.
U-sofa med puter
Vinger på pontong med koppholdere
Dusj
Bord
Soldekk baug
Badeleider
Fotpumpe og rep.kit).
Baugrulle
Lensepumpe
LanternerEkstrautstyr:

Bunnstoffet
Garmin GPSMAP PLUS 1222XSV
Utstyrspakke Elegance Medline 9 - hvitt skrog: Fusion m/4 høyttalere, Bimini top,
rekker i baug, targabøyle grå/hvit, vannskimast, bord + solpute
Batteripakke
Senge kit
Kjøleska

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 294093564
Sist endret 28. aug. 2023 08:10

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.