KAMPANJE OVERLIGGER GTX 230 20000 I RABATT, GPS TRACKER INKLUDERT

Pris 162 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Modell
KAMPANJE OVERLIGGER GTX 230 20000 I RABATT, GPS TRACKER INKLUDERT
Årsmodell
2023
Lengde i fot
11 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
ROTAX
Motortype
Innenbords
Motorstr.
230 hk
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
svart/oransj
Sitteplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

GTX 230 Eclipse Black / Orange Crush MY22

Med den største badeplattformen i bransjen og et avtakbart sete gjør GTX-modellene det mulig å slappe av eller nyte en piknik. Legg til musikken fra Bluetooth-lydsystemet og ekstra last, f.eks. en kjøler, og dagene dine på vannet blir aldri de samme mer.

Et blikk på GTX, og du vet at den er bygget for å være mer enn bare en scooter. Den er skapt for å være den perfekte blandingen av komfort, ytelse og akkurat riktig selvbevissthet, så det er vanskelig å finne en grunn til at turen slutter.

Stabilt og forutsigbart skrog

Uansett om du kjører i bølgene utenskjærs, ankrer opp i en bukt eller du bare går ombord fra siden, tilbyr det bredere skroget en bransjeledende stabilitet takket være et lavt tyngdepunkt og genial skrogdesign.

Smart lasteplass

Alt utstyret innenfor en armlengdes avstand. Oppbevaringsplass med direkte tilgang foran som åpnes ved bare å løfte styreenheten Du behøver ikke reise deg. Det er enkel, smart vanntett oppbevaring til ditt neste eventyr.

Rotax® 1630 ACE? – 170 er den kraftigste naturlig aspirerte Rotax-motoren noensinne på en Sea-Doo vannscooter. Rikelig med dreiemoment for sleping og svært effektiv, moro og spenning hele dagen er alltid på trykk.

Stabil og forutsigbar

Setter standarden for håndtering av store bølger og vind, stabilitet og kjøreegenskaper utenskjærs. ST3-plattformen tilbyr enkel ombordstigning, god plass til å bevege seg på dekk og overlegen trygghet.

Frontoppbevaring med direkte tilgang

Alt utstyret ditt innen rekkevidde takket være et 96 L oppbevaringsområde foran, lett tilgjengelig fra sittende stilling. Bare løft

Konfigurerbar, komfortabel og banebrytende badeplattform med LinQ system

Den største badeplattformen i bransjen. Flat, stabil og komfortabel, den er perfekt til å slappe av, klargjøre til vannsport og ombordstigning. Inkluderer LinQ tilbehørssystem for optimal allsidighet.

Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte låter og volum. (tilleggsutstyr)

Intelligent brems og revers

Sea-doo sitt eksklusive iBR-system for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Uovertruffen komfort og allsidighet

Ergolock-sete

Trinnvis setedesign er smal foran og gir naturlig kjørestilling og bredere bak for maksimal komfort. Bakre del kan fjernes for å få mer plass, soling eller et bord til to.

Klargjøring og registrering kommer i tillegg på 6000

Tikitilhenger med bladfjærer og ledlys ferdig registrert 16490


Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Hege
Mobil
92 04 40 85

Øksnevarden 1, 4351 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 288983021
Sist endret 25. jan. 2024 08:43

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.