En av Norges største båtforhandlere

Inaktiv

Kupp på Ny Uttern T 53 med Mercury F 100 hk. 4-takt

Pris 339 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Bowrider
Merke
Uttern
Modell
T 53
Årsmodell
2022
Lengde i fot
17 fot
Bredde
217 cm
Dybde
60 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury 4-Takt
Motortype
Utenbords
Motorstr.
100 hk
Maks fart
32 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
850 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Grå
Sitteplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Liten og lekker? Det er vanskelig å si seg uenig i det når du tar en titt på Uttern T53, den siste tilføyelsen i T-serien. Med en lengde på 5,23 meter, er denne båten den minste i bowriderfamilien. Men det er en som overgår alle forventninger med drivstoffkapasiteten og en kraftig motorkonfigurasjon.

Den elegante og moderne Uttern T53 ønsker både vannsportentusiaster, folk som liker å feste og solelskere velkommen. Ved akter ruver en stilig slepebøyle for vannski over en kraftig og pålitelig Mercury påhengsmotor. For Uttern bowridere er allsidighet en selvfølge.

Med en 110 liters drivstofftank har Uttern T53 den største drivstoffkapasiteten i sin kategori, som betyr at du kan dra lenger før du må fylle på tanken. I tillegg ligger den over gjennomsnittet når det gjelder muskelkraft. T53 kan skryte av Mercury motorkonfigurasjoner fra 80 og helt opptil 115 hk, noe som lar deg dra langt på et blunk. Liten er virkelig lekkert!

Føler du heller for å tilbringe tid i solen eller å få i gang festen? Hele baugområdet kan gjøres om til en stor solseng. Drinkene står trygt i koppholderne ved baugen eller i cockpiten. Og har vi nevnt isboksen som tilvalg?

I alle tilfeller, sikkerhet kommer først. Derfor er denne bowrideren designet med høye rekker, en gangpassasjedør i baugen og en dyp cockpit. Barn og voksne sitter eller beveger seg fritt rundt med Uttern T53.

Som Uttern T53s skipper kan du fornøyd håndtere sportsrattet med standard hydraulisk styring, en sjelden detalj på en båt i denne størrelsen. Den ergonomiske styreposisjonen er også utstyrt med komfortable seter som svinger, integrerte fotstøtter og SmartCraft instrumentering.

Utstyr

Puter i baugen
Lagringsrom under baugsete
Koppholdere
Førerplass

Sportsratt
Dashbord med instrumentering: SmartCraft fartsmåler og turteller
12V elektrisk uttak
Koppholdere
Øvrig utstyr

Elektrisk og manuell lensepumpe
Brannslukker
Enkelt batterisystem
Hydraulisk styring
Mercury Pre-rigg

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Ollebukta 16, 3126 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 286620474
Sist endret 9. jan. 2024 15:18

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.