Princess 32

Princess 32 - Oppgr klassiker godt ivaretatt m/nyere Volvo og DP duoprop drev!

Pris 398 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Princess
Modell
32
Årsmodell
1977
Lengde i fot
32 fot
Bredde
305 cm
Dybde
84 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta TAMD 41F (ny-innstallert i 1998, sterk & lettstartet, godt vedlikeholdt & pent brukt)
Motortype
Innenbords
Motorstr.
200 hk
Maks fart
28 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
6 000 kg
Reg.nummer
T12592
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
9
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Selger båten som har vært i familiens eie siden den var kjøpt ny som utstillingsbåt på båtmessen i London i 1977. Båten har aldri vært skadet og stort sett lagret innendørs på vinteren. Innredningen vart oppgradert i 2015-2017 av profesjonell skips møbelsnekker. (Ny teak dørk, beslag og lister, puter og trekk, ny trapp ned til lugar. Tidligere er også tak og sider i lugarer blitt bedre isolert og ny kryssfiner med skay blitt oppgradert. Sideplater i treverk på uteplass på akterdekk er erstattet med glassfiber plater med praktiske luker. Fører & co-pilot stoler er oppgradert med gode praktiske skap og kjøleskap under. Dette er en klassiker som aldri vil gå av mote. Princess skroget er veldig fint og særdeles sterkt bygd. Båten er bygget av Marine Projects (Plymouth) LTD, Plymouth, England, med bygge/Yard no.23679. Den forholdsvis nye Volvo Penta motoren er utrulig lettstartet og har lite gangtimer. Diesel tanken (stål) er åpnet og rengjort. Undervannsskroget ble rengjort for bunnsmurning helt inn på gelcoat for noen år siden og primet før ny bunnsmurning ble påført. Skroget og gelcoat var som nytt! Båten er lett å manøvrere og responderer godt med den gode kraftige motoren. Den står innendørs i båt-hall og belger på det sterke VP duo-propell (kontra-roterende) hekkagregatet er innkjøpt og blir skiftet før sjøsetting/levering. Brede org "teak immitert" dollbord og rekkverk rundt båten. Det jobbes med litt småpussing og klargjøring. Ønsker en eier som vil ta godt vare på den vakre damen. Evt. seriøst bud kan mottaes ved inspeksjon.

Utstyr

Volvo TAD41 motor (1998), Mase Marine strøm Generator ca. 1,7 kW (1998), varmtvann fra motor i sløyfe via V.V. tank til lugar, kjøleskap, WC (2012), ekkolodd, davit for jolle akter, badestige på i speil, targa bøyle i glassfiber over cockpit, hydrauliske trim flaps (1998), hydraulisk styring (2012), dreg m/kjetting, fornyet sikringskap, etc. Volvo Penta DP290 hekk-aggregat, teak etterlignet vær dekk (originalt fra båten var ny), Diesel tank rengjort, mannhull på topp av tanken.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Trolldalsvegen 42, 6070 Tjørvåg

Annonseinformasjon

FINN-kode 260261958
Sist endret 24. mar. 2024 12:18

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.