Utløpt

SeaDoo rxp 300

Seadoo rxp 300

Pris 100 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Modell
rxp 300
Årsmodell
2016
Lengde i fot
11 fot
Motor Inkl.
Nei
Motortype
Innenbords
Motorstr.
300 hk
Maks fart
65 knop
Drivstoff
Bensin
Farge
Rød
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Seadoo rxp 300 selges med registrert respo henger. Stått lagret tørt i garasje igjennom hele året. Etter bruk er henger og skuter vasket. Vannskuteren er blitt flushet med ferskvann etter bruk.

Nylig hatt service og vinterkonservering, så den er helt klar for en ny sesong.

Time antall: 100

I 2021 var vannskuteren inne på reparasjon hos Vannskuter Service AS.

Der ble det blant annet skiftet drive shaft, Carbon ring kit, pumpehuset ble overhalt med nye 2019 seals (forbedret utgave).

Motor ble og rettet opp og shimset rett iforhold til driveshaft. 2016 - 2018 modellene hadde feil fra fabrikk der motor og driveshaft ikke var linet rett opp. Det gjør at det blir kast i driveshaften som gjør at det blir unødvendig slitasje på Carbon ringen. Men på denne vannskuteren er det problemet utbedret hos Vannskuter service AS, (har dokumentasjon på hele jobben). Denne utbedringen ble utført på 92 timer. Så vannskuteren har ikke vært brukt mye de siste sesongene.


Vannskuter Service AS kjenner godt til vannskuteren angående reperasjonen som er utført. Så lurer du på noe angående det så anbefaler jeg å ringe de for en hyggelig prat. Der kan de forklare og bekrefte hvorfor dette er en betydelig oppgradering på vannskuteren i forhold til andre 2016-2018 seadoo 300.

Vannskuteren selges da jeg får brukt den for lite.

Ta kontakt med meg på tlf: 95406470

Mvh

Vegard Johansen

Utstyr

Hurtigfendere, speedtie, seadoo trekk og to nøkler.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Vanse, 4560 Vanse

Annonseinformasjon

FINN-kode 256804928
Sist endret 30. des. 2023 19:24

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.