Video
Utløpt

Kupp på ny overligger Uttern S 65 Premium/Style upgrade med Mercury F 150 Hk

Pris 599 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Uttern
Modell
S 65 Premium Edition
Årsmodell
2023
Lengde i fot
21 fot
Bredde
246 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury 4-Takt
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
40 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 430 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Sandfarget
Sitteplasser
7
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Kan du tro at S65 er like ivrig etter å komme seg på sjøen som du er? Den er vår siste flaggskipmodell i S-serien for midtkonsoller. Du får den beste og mest allsidige friluftsopplevelsen akkurat nå. S65 har plass til sju personer, og soveplass til to. Dermed er det opp til deg: Inviter vennene dine til en piknik på sjøen eller overrask partneren din med en romantisk lunsj på havet. Både før og etter kan du velge mellom massevis av aktiviteter. Stup fra den integrerte svømmeplattformen, nyt solsengen, eller slapp av i den koselige kabinen. Hva om været forandrer seg og du ønsker å bli på dekk? Vi liker tenkemåten din! Den stilfulle vindskjermen og helintegrerte kalesjeløsningen beskytter deg.


La oss oppdage S65 fra baug til akter. Fremme er baugen det perfekte stedet å stirre på vannet eller å sitte og prate med venner. Den blir til en spiseplass så fort du setter opp bordet. I tillegg, dersom du senker bordet og tilføyer en pute, blir hele fronten på båten et sted for å sole seg. Cockpiten tilbyr også en god del fleksibilitet. Ryggstøtten kan tilpasses for å sitte og slappe av, eller den kan legges flat for å lage en ekstra solseng og få direkte tilgang til vannet.

I tillegg til disse egenskapene har båten en rekke sikkerhetstiltak. Hele dekket på S65 er på ett nivå, så det er enkelt å bevege seg fra baug til akter. Drenering på begge sider av cockpiten holder dekket tørt, og høye fribord og solide baugrekker sørger for at du er trygg mens du beveger deg rundt båten.

Inne kan to voksne sove komfortabelt i kabinen med U-formet sitteplass, som også har et sjøvannstoalett. Kabinen har en halvtransparent skyvedør, som sammen med en åpningsbar ventil og et sidevindu ved konsollen gir lys og ventilasjon til kabinen. Med rikelig med stueplass kan du ta med det tilbehøret du vil, og stue det bort i oppbevaringsplasser under svømmeplattformen og setene, under cockpitdørken, eller i kabinen.

Ledig båt i bestilling for levering til Påske eller før .

Kontakt oss for tilbud.

Forbehold om feil i våre annonser.

Utstyr

Premium Edition
Dusj i cockpit, Kjøleskap, LED interiørlys, Simrad GPS/kartplotter Cruise 9 med HDI-giver, Fusion lydannlegg MS-RA70N med to høyttalere, DAB-adapter med antenne, Sjøtoalett, Fortøyningspakke Kabin
2 køyer, Luker som kan åpnes, Kabinputer, Kabinlys m.m
Båt på lager har i tillegg Style upgrade,ekstra store badeplattformer,ekstra solseng og bord i baugen.Prisen er med alt dette utstyret.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Jon Willy Klausen
Mobil
90 13 39 00

Ollebukta 16, 3126 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 236858499
Sist endret 14. jan. 2024 14:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.