SOLGT

Buster Buster XL Q Edition

Buster XL Q Edition med Yamaha 115 HK, masse utstyr

Pris 419 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Bowrider
Merke
Buster
Modell
Buster XL Q Edition
Årsmodell
2021
Lengde i fot
20 fot
Bredde
220 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Maks fart
36 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
740 kg
Materiale
Aluminium
Sitteplasser
7
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vurderer å selge min Buster XL med 115 HK Yamaha motor som eg kjøpte ny av forhandlar april 2021. Båten ligg no i innandørs vinterlagring hos forhandlar og ved kjøp kan den hentast der etter avtale. Båten er registrert i småbåtregisteret.

Motor har fulgt alle servicer hos forhandlar og båten er vinterlagra innandørs kvart år. Båten er bunnsmørt og service på motor er tatt og den er klar til bruk. Eg kan ha den vinterlagra fram til mai om du ynskjer det.

Ny eigar overtar gjenståande reklamasjonsrett på ca 2 år ( reklamasjonsrett er 5 år og ca 2 år av denne tida gjenstår) overfor forhandlar og dette er ein ekstra sikkerhet for deg som kjøper av båt og motor.

Båten har mykje ekstrautstyr som er inkludert i prisen på kr 419 000.

Fast drivstofftank på 160 liter sikrar lang rekkevidde. Buster XL med Yamaha 115HK oppgir ned mot 0,7 liter pr nautisk mil på marsjfart.

Båten er selvlensende.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.


Buster XL :

NYE BUSTER XL ! STØRRE , TØFFERE OG MED MER PLASS !

Buster XL FIKK et helt nytt skrog I 2020 og båten er 70 cm lenger enn den tidligere modellen. Volumet innvendig i båten er merkbart større, noe som er spesielt tydelig i bedre benplass ved akterbenken. Takket være 30 cm større vannlinjebredde er dørk-arealet merkbart større.

Den nye Buster XL er en spennende kombinasjon av fornuft og følelser. Denne varige favoritten i Busters kolleksjon har en fullstendig fornyet skroggeometri for 2020-sesongen. Takket være denne endringen er linjene til fartøyet slanke og moderne, og profilen er kraftigere. Den nye Buster XL er ditt valg for en avslappende sommer og tidlige fisketurer. Den er din pålitelige partner til hytteturer i all slags vær. Styreresponsen til Buster XL er lett og nøyaktig. Båten reagerer hurtig på gassen og er enkel å styre, både ved sportsaktiviteter og i dårlig vær. Båten har solide, justerbare seter med albue- og fotstøtte i konsollen for optimal styreposisjon for både føreren og sidemannen. Takket være detaljene som forbedrer båtens stabilitet og styrbarhet, er Buster XL designet for båtlivets ekte glede, og for å fremheve skjønnheten i de enkle ting.


Den nye designen til Buster XL er overraskende romslig. Det er mer beinplass i baksetet til Buster XL. Den nye, flate designen av badeplattformene gjør det enklere å bevege seg mellom båten og stranden. Andre praktiske detaljer inkluderer oppbevaringsrom i konsollene, aluminiumsbelegg og frontrute i glass, med vindusviskere som ekstrautstyr. Allsidigheten til Buster XL tiltrekker seg oppmerksomhet og inviterer deg til å tilbringe sommeren på vannet.

Utstyr

Ekstra utstyr under er inkludert i prisantydning på kr 419 000 STANDARD UTSTYR : Buster Q 10" Hydraulisk styring Styrekonsoll, vindskjerm i herdet glass Venstre konsoll, vindskjerm i herdet glass Oppbevaringsrom i konsoll Fast mellomdør Låsbare oppbevaringsrom Integrert kalesjegarasje Baksete Offshorestoler 2 stk med overtrekk Bokser for dregg og tau Badeplattform Badestige Aluminiumsdørk Rekkverk og dekksbeslag i rustfritt stål Brannslukningsapparat Batteriboks Hovedstrømbryter med automatsikringer Automatisk lensepumpe Fast drivstofftank som rommer 160 liter Navigasjonslys Lysmast, løstagbar Strømuttak 12V / USB Regnvann lensende dekk Yamaha Y-COP startsperre Grå sider + primer i bunn + bunnstoff når båten vart levert frå forhandlar april 2021 (verdi kr 20 210) Canvas pakke (verdi kr 14 500) Comfort pakke (verdi kr 6 100) Entertainment pakke (verdi kr 5 100) Fishfinder og kartplotter (verdi kr 7 450) Havnekalesje (verdi kr 6 412) Bord (verdi kr 4 635) Vannskibøyle (verdi kr 4 852) Vindusvisker styrbord konsoll

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Slåttereina 17, 6810 Førde

Annonseinformasjon

FINN-kode 230804947
Sist endret 15. mar. 2024 18:34

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.