Jeanneau Sun Fast 20

Jeanneau Sun Fast 20. Senkekjøl - Trailbar - Plasseffektiv

Pris 69 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Jeanneau
Modell
Sun Fast 20
Årsmodell
1993
Lengde i fot
20 fot
Bredde
240 cm
Dybde
30 cm
Motor Inkl.
Nei
Vekt
780 kg
Reg.nummer
FAL139
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Fin seilbåt med senkekjøl. Med kjølen oppe er båten uten utstikk under og stikker ca 30 cm. Perfekt for å finne drømmeplassen i en lun grunn vik.. I bunnkonstruksjonen er det en tung metallplate som gir stabilitet. Med senkekjølen nede stikker den 130 cm, og oppfører seg som en vanlig seilbåt.

Lett å ta opp på tilhenger. Masten er hengslet på dekk, og vippes greit opp/ned av to personer uten kran. Siden båten kan sjøsettes fra strand eller vanlig båtrampe er det en perfekt båt å ta med seg på tur for å oppdage nye steder. Og selvfølgelig enkelt å ta opp og oppbevare hjemme om vinteren uten kranbil eller organiserte opptak og utsett..

Seiler fint. Lett og flat under, så den reagerer godt på endringer i vinden, og trenger ikke mye vind for å få fin fart og seilfølelse. Fokk og storseil i god bruksstand. Noen vil sikkert si at du må ha nye karbonseil - de vil sikkert ha en melges24 også eller noe sånt for å seile regatta, og da er det en helt annen liga og prisklasse. Min påstand er at du får rikelig med seilglede med de seilene som følger med.

Til å være en 20 fots båt er det svært god plass i cockpiten, god plass at 3 kan sitte på hver side. Full lengde på benkene så man kan legge seg helt ned og sole seg om vinden skulle gi seg. Fin liten badestige og god nærhet til vannet.

Inne er det sengeplass i full lengde til 4 (i alle fall hvis de er glade i hverandre eller har tenkt å bli det). Det er praktiske stuerom under senger/benker, og fine hylleseksjoner på hver side. Det følger også med en dedikert kjøleboks til det ene rommet, perfekt til kald drikke. Puter og interiør forøvrig er helt og pent i lyse farger, og oppleves rimelig fresht og fint.

Det følger med en 2011 mod 6 hk Mervury 4 takt påhengsmotor. Den går ikke bra: Starter, men dævver etter kort tid. Jeg har ikke brukt den, og vet ikke mer om den. Den ser pen ut om ikke annet..

Energizer AGM 70 Ah batteri og solcellepanel med regulator, nytt 2020.

Båten ligger på vannet på Seilerhytta (Ødegården) i Larvik.

Jeg har også en perfekt henger og en elektrisk påhenger som jeg har brukt med båten. Disse har jeg egentlig tiltenkt andre eventyr og prosjekter, men kan være aktuelt å selge i tillegg om du vil ha en komplett ferieklar pakke:

Henger: Respo 1350 Multi Roller. Knapt brukt, og hjula er ikke kjørt ned i vann. +30 000 kr.

Elektrisk påhengsmotor: Torqeedo Travel 1003 CS (kort stamme). Brukt en sesong anslagsvis 10 timer inn/ut av havn. Oppbevart inne hjemme og skylt i ferskvann mellom hver tur. Kjøpt ny fra Bakkenmotor april 2020, kvittering medfølger. Medf 220V og 12 V lader, ekstra dødmannsknapp og batterisikring. +21 000 kr.

Skambud besvares ikke.

Utstyr

Dregg, ankerline på rull, div fendere og fortøyningstau. Eldre Garmin kartplotter med nye kart.
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

3258 Larvik

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 221661588
Sist endret 17. jun. 2021 20:14

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.