SOLGT

8 meter Leisure 22

God seilbåt selges billig- må bort, helst idag! kan være behjelpelig med frakt

Pris 5 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
8 meter
Modell
Leisure 22
Årsmodell
1971
Lengde i fot
22 fot
Dybde
70 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motortype
Utenbords
Motorstr.
10 hk
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Jeg må dessverre selge min seilbåt ekstremt billig pga tidsmangel. Den blir ikke brukt så mye som jeg hadde håpet på, så har derfor nå kjøpt meg en motorbåt istedet. Båten ligger på gyltesø marina og kan sees der.


Om båten:

Leisure 22 er en genial båt som er bygget med to kjøler istedet for en. Dvs at den ikke stikker så dypt, og du kan komme inn på grunnere vann, og samtidig er båten superstabil og solid. Nå ligger den på vannet, og jeg har vært ute å seilt noen turer siden jeg la den ut i mai. Veldig god og stabil båt under seil og for motor. Motoren går som ei klokke, ikke hatt noe som helst problemer med den. Det er en mercury Sailpower, en motor som er mye verdt for de med seilbåt. Denne motoren er genial i forhold til vanlige påhengsmotorer på seilbåt.

Båten har gode seil, genoa, storseil, fokk og spinnaker.

Eneste som mangler å gjøre på båten før den er helt ferdig nå, er å montere rekkestøtter som jeg har støpt solide fester til (se bilde) jeg har rekkestøtter som følger med. Og polere skrog dersom det ønskes. I tillegg er det bryterpanelet innvendig som må henges opp (alt er ferdig koblet og fungerer som det skal, boksen må bare skrus fast på veggen) båten er utrolig smart innredet, med fin salong i hytta, med store vinduer slik at du får mye lys. Salongen kan slås ned til dobbeltseng. Det er en stikkøye ved byssa, og en separat kabin i forpiggen. Veldig romslig båt iforhold til størrelsen. Stor plass i cockpit og på dekk også.

Ta kontakt dersom du er interessert eller har noen spørsmål??


Pris kan diskuteres ved rask avgjørelse.

Utstyr

Motor, raymarine knop,temp,dybdemåler, seil i god stand, anker
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

3070 Sande i Vestfold

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 221651152
Sist endret 17. jun. 2021 12:03

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.