Viksund

RESTAURERINGS OBJEKT - 32 FOT VIKSUND M/180 VOLVO DIESEL, TIL SALGS I SVEIO

Pris 35 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viksund
Årsmodell
1970
Lengde i cm
975 cm
Lengde i fot
32 fot
Bredde
240 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta
Motortype
Innenbords
Motorstr.
180 hk
Maks fart
18 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
5 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

 For kunde selges robust 32 fot Viksund arbeidsbåt – (forlenget Flyfish 28 skrog  fra 1970 årene). Båten  som tidligere har vært benyttet som arbeidsbåt ved et oppdrettsanlegg ble overtatt av nåværende eier ca. 2010. Båten med halvplanende skrog med gode farts- og sjøegenskaper er utstyrt med 180 hk Volvo Penta med et kraftig Stern Power 100 hekkaggregat (max. fart +/- 18 kn).

Båtens skrog og overbygg er uten skader utover normal slitasje. Båten er utstyrt med et romslig lukket overbygg forut med kabin /sovelugar + pantry og et toalettrom med WC og vask. Den romslige boenheten / kabinen med store vindusflater er spartansk utrustet og trenger oppgradering (etter behov).

Nåværende eier som hadde behov for en havgående transportbåt, til /fra sin fritidsbolig på en øy (Røver) i havet utenfor Haugesund, har vesentlig benyttet båten til nevnte formål. Selv om båten har vist seg velegnet til formålet er ikke behovet for en slik båt lenger tilstede og båten har vært lite brukt de siste årene. Båten ønskes derfor solgt.

Båtens motor er lettstartet og har fungerer uten problemer. Med unntak av mindre oljelekkasjer på dreve (tilt-sylinder +  styresylinder) hvor nødvendig rep./service er nødvendig, fungere båtens kraftige/robuste hekkaggregat uten problemer (normal slitasje tatt i betraktning).

NB! P.g.a. korrosjons skader på propellen som var tilpasset båten, er denne erstattet av en reservepropell som er for stor (kan kun kjøres med redusert fart  - ca.
      10 kn.).

Motoren som er plassert under dekket i akterkant av overbygget (under styrehuset), er lett tilgjengelig for nødvendig service etc.

Den hurtiggående robuste arbeidsbåten med romslig lukket overbygg, åpent styrehus med hard top, kraftig fenderlist rundt hele båten og stort selvlendende akterdekk med aluminiumsluker, er spesielt velegnet som arbeidsbåt (transport av div. utstyr/materialer + eventuel overnattinger, ved behov). 

Båten som har vært lagret på land (på lokal slipp) siden sist år er nå sjøsatt og kan fremvises  i Auklandshamn i Sveio (ca, 30 km fra Haugesund), etter nærmere avtale.

Oppgitt  (gi bort pris kr 35.000  - eventuelt høystbydende) forutsetter at båten kjøpes slik den er . Båten kan eventuelt slipp-settes før leveranse, for kontroll og eventuell nødvendig klargjøring   (rep. av hekkaggregat. etc. ), etter nærmere avtale.

 

HER ER DET MYE BÅT FOR PENGENE – FOR RETTE VEDKOMMENDE MED NØDVENDIG INNSIKT I DENNE TYPE OPPGRADERINGSARBEID.

 

 

 

 

Utstyr

 

  • Stor kabin/sovelugar m/spiseboer og soveplass for 2-3 personer (enkel innredning - restureringsobjekt)
  • Kraftig (rund) fenderlist rundt hele båten
  • Stort/romslig selvlensende akterdekk
  • Praktisk toalett rom m/WC og vask
  • Pantry m/kokeapparat ( 2 platers SafeFlame) og vask
  •  Hydr. trimflaps
  • Fendrer, div tauverk
  • Dregg m/line

Annonseinformasjon

FINN-kode 220318857
Sist endret 4. jun. 2021 23:48
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.