SOLGT

Shipman Shipman 28, byggenummer 4520

Turseiler Klassiker Shipman 28 av Olle Enderlein 1974

Pris 10 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Shipman
Modell
Shipman 28, byggenummer 4520
Årsmodell
1974
Lengde i fot
29 fot
Bredde
260 cm
Dybde
155 cm
Motor Inkl.
Nei
Motortype
Utenbords
Maks fart
6 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
2 800 kg
Reg.nummer
N 910, ABK 579
Materiale
Glassfiber
Farge
Grå
Sitteplasser
5
Soveplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Fin klassisk svensk seilbåt med gode seilegenskaper, god å krysse med. En båt du får mye seilglede av. Lys og trivelig innvendig, med dinett- løsning og lang stikkøye (2 meter). Selges rimelig 10000,uten motor. Forpiggen kan brukes til seng ,men jeg bruker den til seil. Den gamle dieselen er tatt ut, og jeg bruker nå båten med en 6 hk Tohatsu sailpro. Ny bensintank. Går med den 5 knop. Båten har fremdeles aksling og gori foldepropell + tank. I og med at dieselmotoren er tatt ut ,er det lagt til rette for motorbytte, diesel eller elektrisk motor.

Var på land vinteren 2022/2023: Oppussing/maling av kjøl og undervannsskrog + skifting av skroggjennomføringer/ slanger til selvlensing og toalett +nødvendig tetting av lekkasjer gjennom dekksgjennomføringer

Velkommen til visning og prøveseiling.

Du kan lese mer om seilbåttypen på sailguide .com eller på andre nettsteder.


-Båten ble kjøpt høsten 2022 Jeg har fikset mye, tettet der det lakk inn vanngjennom gamle dekksgjennkomføringer.


-Er behjelpelig med prøveseiling og transport på sjøen til nærliggende havn.

-Mer info fås av meg ved besiktigelse eller på tlf 46665029.

Utstyr

Brukbare seil, hele og greie til turseiling: -Storseil med 2 rev, -Forseil : Stor fokk med stagkroker, liten fokk, og hardvindsfokk, Genua som er opprevet, må sys. Har klart meg fint med fokk. -To vinsjer til fokkeskjøte, den ene er en nyere Andersenvinsj,2 vinsjhåndtak. -Eldre sprayhood, falmet, men tett. -Nytt storseiltrekk. -Seilposer til de andre seila -2 ankere, ankertau med kjetting, daumann, fendere og fortøyningstau . -Spritkjøkken ,2 bluss -To batterier og lader. Gir lys til strøm og mobillader. -Nytt pumpetoalett uten tank, Jabsco -Badestige -Påhengsmotorfeste nedsenkbart, med forsterkning i akerterspeilet -Manuell lensepumpe, elektrisk lensepumpe(Ikke montert) -Spribom -Tohatsu 6 sailpro, 2021 modell, med ny tank kan følge med mot tillegg i pris på 15000. -

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Kroken 20, 4318 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 219263767
Sist endret 22. mai 2024 12:40

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.