Maxum 2800 SCR

Velholdt Maxum 2800 SCR til salgs

Pris 420 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Maxum
Modell
2800 SCR
Årsmodell
1997
Lengde i fot
30 fot
Bredde
294 cm
Dybde
99 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercruiser 350 MAG MPI
Motortype
Innenbords
Motorstr.
300 hk
Maks fart
29 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
3 200 kg
Reg.nummer
DAG444
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
9
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vi selger nå vår velholdte Maxum 2800 SCR til fordel for andre prosjekter i heimen. Vi kjøpte båten før forrige sesong. Før oss var det igjen en eier som hadde båten i 12 år.

Når vi valgte denne båten var det fordi den har mye plass, 4 sengeplasser samt sittegruppe nede i kabinen. Du skal opp på langt større båter for å få samme løsning og plass som denne. Maxum 2800 scr er en meget praktisk og romslig cabincruiser. Topp familiebåt! Badeplattform og sosial cockpit. Splitter ny og fin kalesje i full ståhøyde som gir en god romfølelse selv med den på. Veldig god båt som ligger godt i vannet. Toppfart ligger rundt 30 knop.

Praktisk ute-gruppe hvor du også kan ha solsengen nede med fortsatt sitte plasser rundt. At det er åpning i vindskjerm gjør at du har en god å trygg passasje til baugen som kan åpnes, trygt for barn og godt voksne.

Det ble installert ny motor i 2018 av forrige eier og han byttet da også Transom for sikkerhetsskyld siden motoren likevel var ute. Dette ble gjort på Mercruiser merkeverksted. Motoren har gått rundt 40-50 timer.

Båten er produsert sent i 1996 og er en 1997 model hvor den kom til Norge som ny, denne er da opprinnelig med 230 volt system.

Båten er nå polert, servet, stoffet og sjøsatt. Båten ble vinterkonservert av fagfolk fra sertifisert båtverksted, som også tak av drev for service før det ble montert på igjen nå før denne sesongen.

Med forbehold om feil i annonse og uteglemt utstyr

Utstyr

- Helt ny kalesje i 2021 - Ny motor installert i 2018 av merkeverksted, Mercruiser 350 MAG MPI - Ny Transom i 2018 , siden motor ble byttet ble også denne byttet for sikkerhetsskyld - Mercruiser Bravo 2 drev - 2 batterier til forbruk - 1 batteri til start - Ankervinsj med styring akter - Trimflaps - Dusj på badeplattform - Wallas varme apparat for ute og inne, skaper god varme i båten på kalde dager. Denne kan også brukes til kun sirkulasjon av luft, fint på varme dager - Mahogny bord ute som kan justeres og brettes til mindre bord - Solseng ute - VHF med Distress, Standard Horizon, koblet til kartplotter - Kartplotter 7" Standard Horizon CP300i - Kartplotter med Ekkolodd, Simrad - Origo 4300 E kokeplater som går på strøm og sprit - Landstrøm, 230 Volt system. - Microbølgeovn - Varmvannsbereder - Toalett med egen tank samt tømming i sjø eller på landanlegg - Dusj i toalettrom - TV nede i kabinen med riksTV og antenne på targa - DAB+ Stereo med høyttalere nede i cabin samt ute - Mye skapplass nede - Kjøleskap med frysedel - Baug propell, kjekt ved trange plasser - Baugrekke kan åpnes fremme i baugen - Sittegruppe i salongen kan gjøres om til liggeplass - Feste for gummijolle på badeplattform - Ekstra vinterkalesje følger med - Noe tauverk og fendere - Opplagspressening og alu.stativ for vinteropplaget - 2 permer med dokumentasjon av båten følger med
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Likollveien 5, 1781 Halden

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 218535582
Sist endret 1. jun. 2021 11:15

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.