Video
Utløpt

Falcon 650 SR

Falcon 650SR med 130hk Evinrude 2-takt!

Pris 310 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
RIB
Merke
Falcon
Modell
650 SR
Årsmodell
2016
Lengde i fot
21 fot
Bredde
250 cm
Dybde
30 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Evinrude e-tec 130
Motortype
Utenbords
Motorstr.
130 hk
Maks fart
41 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
460 kg
Reg.nummer
Securemark
Materiale
Glassfiber
Farge
Grå/sort
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Har du tid og vurderer kjøp av sånn type rib så ta turen, det er så mye bedre å se, høre, ta på og krabbe rundt imens du spør meg om det som måtte komme??

Kort om båten, jeg kjøpte den ny som overligger. Båt er 2015 og motor 2016. Gangtid tror jeg er rundt 90 timer men skal sjekke og oppdatere. Fikk inn det utstyret jeg ville av plotter, benk og ikke stoler, targa og securemark.

Hadde større båt før og var litt lei av alt som måtte gjøres, dette er jo hva man selv gjør det til men jeg er altfor nøye så jeg ville ha noe som var enklere, der er rib helt fantastisk og morsomt! Ingen sko i båt, derfor ingen merker utover at det selvsagt er en brukt båt men jeg vil si den ser veldig bra ut. Man vasker den, fyller bensin noen ganger og nyter lyden av 2-takts motoren en stund til du treffer stedet du vil være litt, får på en blåtannblæster og hopp til sjøs??


50% harry og 50% kult med de fargede lysa og de på targa har jeg brukt en del. Båten er god å kjøre, enkel å manøvrere så jeg har brukt den mye i mørket også. Deilig at den ikke veier noe eller stikker dypt så når man vil inntil strender så kan man enkelt gli inn, 5 mm alu langs hele kjølen.


Tar service på motor hos godkjent aktør før salg og polerer under som jeg pleier.


Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Husebygata 15 B, 3414 Lierstranda

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 218336958
Sist endret 10. jun. 2021 23:52

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.