SOLGT

SeaDoo GTR-X 230

SeaDoo GTR X-230 med henger

Pris 135 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Modell
GTR-X 230
Årsmodell
2017
Lengde i fot
12 fot
Motor Inkl.
Ja
Motortype
Innenbords
Motorstr.
230 hk
Maks fart
65 knop
Drivstoff
Bensin
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Fint eksemplar med kun 64 timer. Kjøpt ny på Eker i Fredrikstad. Lagret innendørs vinter.

Rå kjøremaskin, kan ikke sammenlignes med andre scootere med mindre motor.

Selges med Respo henger med brems.

(Veil pris 20.490,-)

———————————————————

La deg begeistre av Ergolock-systemets kontroll og en kraftig superladet 230 hk Rotax-motor. Denne vannscooteren akselererer fra 0-100 km/t på 5,3 sekunder.

 

ERGOLOCK-SYSTEM

Bli ett med maskinen ved å låse kroppen din for enklere manøvrering og mer kontroll, takket være en smalt racing-sete, spesielt skråstilte fotbrønnkanter og justerbar ergonomisk styring (AES).

 

ROTAX 1503 HO ACE MOTOR

Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien, en ny generasjon avanserte og superladede Rotax-ytelser. Denne motoren er optimalisert for vanlig drivstoff og er raskere og kraftigere enn sin forgjenger, men fortsatt like drivstoffeffektiv.

 

RACINGSTYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER

Med opp til 37 mm vertikal justeringsrekkevidde er teleskopstyret klar til å håndtere de krevende forholdene som førere av alle størrelser kan møte.

 

VARIABELT TRIMSYSTEM MED LAUNCH CONTROL

Med rask tilgang til Variabelt Trim System (VTS) på styret kan du finjustere manøvreringsegenskapene basert på førerens preferanser, forholdene på vannet og antall passasjerer. Pluss styreaktivert launch-control som leverer perfekt kontrollert akselerasjon.

 

PRISVINNENDE DESIGN

Det racing-inspirerte designet er bygget rundt den entusiastiske føreren. Hvert eneste element er bygget for å gjøre kjøringen raskere, tryggere og mer spennende. Designet er overøst med utmerkelser og er bygget for å gjøre det samme for føreren.

 

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

 

ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=ITC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

 

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Bergheimskogen 21, 1739 Borgenhaugen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 218332591
Sist endret 10. jun. 2021 22:04

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.