SOLGT

Yamarin 63 DC

SOLGT

Pris 449 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Yamarin
Modell
63 DC
Årsmodell
2019
Lengde i fot
21 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
46 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
910 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Solgt- annonsen fjernes når kjøpet er gjennomført :-)

Lite brukt og velutstyrt Yamarin 63DC selges klargjort for sesongen og sjøsetting. Dette er en av de siste produserte båtene av den klassiske typen med svært gjennomtenkte og velutprøvde løsninger. Båten er meget sosial og trivelig for passasjerene hvor en er godt beskyttet mot vind og sjøsprøyt. Med 150 hk er båten lettkjørt og leken hvor man kommer lett opp i plan selv med mange passasjerer. Ytelsene tatt i betraktning er den også meget økonomisk med lavt bensinforbruk. Siden ny er gjennomsnittsforbruk ca 0,9l/nm. Båten er 2018-modell, mens motoren er fra 2019 og båten er sjøsatt for første gang i 2019 og har kun hatt to sesonger på vannet. Totalt har motoren kun gått 50 timer og mye av utstyret oppleves som nytt og har aldri vært i bruk. Ingen har sovet i kabinen som kun har blitt brukt for oppbevaring av puter osv. Ellers er båten godt tatt vare på og motoren har skiftet olje, filter, gearolje og blitt ferskvannspylt og konservert hver høst. Båten er klar for sjøsetting og står i Oslo.

Henger er ikke inkludert.

Utstyr

-KARTPLOTTER/EKKOLODD: GARMIN 922xs med touchscreen -ANKERBOKSER FOR OG AKTER -TEAKBORD MED SØYLE- ubrukt -SOLSENG- ubrukt -BRANNSLUKNINGSAPPARAT -BENSINTANK PÅ 107 LITER -GASSFJÆRER I LUKENE (2 STK.) -HYDRAULISK SEASTAR-STYRING -KALESJE, DELBAR -KALESJE GARASJE -LÅSBAR LUGARDØR -MADRASS I LUGAREN- ubrukt -LANTERNER -MAN. LENSEPUMPE -OFFSHORE STOLER MED HØY RYGG -PLASS FOR KJØLEBOKS MED 12V TILKOBLING -PUTER -RUSTFRIE REKKER OG BESLAG -BADESTIGE -SKROGVINDUER, KAN ÅPNES (2 STK) -STRØMUTTAK 12V (2 STK.) -TEAK DEKK I COCKPITEN -TEAK PÅ FORDEKK -TEAK PÅ BADEPLATTFORMENE -VINDUSVISKER STB SIDE -TEFLONBELAGTE KABLER TIL KONTROLLBOKS -YAMAHA LAN-MULTIFUNKSJONSINSTRUMENTER (2 STK) -EL.STARTSPERRE -HAVNEPRESENNING -4 FENDERE -TAU -DREGG -FLAGG
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Bregneveien 45, 0855 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 218329848
Sist endret 10. jun. 2021 22:20

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.