Video
SOLGT

Beneteau Antares 8

Beneteau Antares 8

Pris 400 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Beneteau
Modell
Antares 8
Årsmodell
2020
Lengde i fot
27 fot
Bredde
279 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
250 hk
Maks fart
37 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 985 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
9
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse


Antares 8 er en meget flott og god båt overnatting for for 4 personer. Rigger man solsengen på akterdekket kan du greit ligge to til under kalesjen.


Antares 8

*har rettere skrogsider, noe som gir mer bredde i vannlinjen, som igjen gir bedre stabilitet.

*har spissere baug enn tidligere, noe som gir mykere gange i mot sjø enn tidligere.

*har en veldig rundet form på øvre delen av baugen, noe som gir større innvendig volum og en tørrere båt

*har innstøpt tunnel i skrog for baugpropell.


Båten er innredet med en romslig dobbeltseng i baugen, separat toalettrom med sjøvanns- toalett, septiktank & vask. Oppe i salongen er det sittegruppe med plass til 4-5 personer som kan gjøres om til seng. Du kan også snu sitteretning så alle passasjerene kan sitte i fartsretningen. Førerplassen har meget god sikt med store vindusflater og bak førerstolen finnes også et kompakt kjøkken med kokeapparat, vask og kjøleskap. Stor buet frontruten i herdet glass gir god utsikten og romfølelsen i båten. Vinduer med ventilasjonsmuligheter og stor skyveluke i taket slipper sol og luft inn når det er behov for det. Uteplassen er fleksibel og selvlensende. Her kan man velge om man vil legge vekt på fiske og andre aktiviteter, eller om man vil ha en sosial sittegruppe. Båten er utstyrt med en en omfattende utstyrspakke.


Båten er levert fra Maritime Center i Tromsø (selger John Harry)

Jeg driver Senja Tour And Adventures AS og har leaset denne båten. Da vilkår og grunnlag endret seg dramatisk i forhold til Covid 19 og innreise for turister, ønsker jeg legge båten ut for videreleasing for evt firma eller privat.

For å dekke inngangssum og utgifter tenker jeg at evt ny eier overtar leasingen som har siste avdrag 01.06.2025. Mnd leasing er 7515,- Da leasingen er ferdig har båten en restverdi på 160 000,- hvis du ønsker å kjøpe ut båten til odel og eie.

Inngangssum er kr 400 000,- og betales til meg før overtakelse.

Jeg kan være behjelpelig med evt. fraktkostnader sørover.

Finner du denne båten intr, ta gjerne kontakt!


Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.


Utstyr

Forbehold om feil i annonse. Båt kan være 2019 modell, men ble sjøsatt i 2020 Utstyr Båten er meget godt utstyrt : Redningsvester oppblåsbar 2 flytedresser Lyskaster styrbar ved fjernkontroll Handholdt VHF Drivanker Fendrer Autopilot Multiinstrument (kart, ekkolodd osv) Sleipner baugpropell SE5 Sleipner fjernkontroll for baugpropell Webasto 2kw varmer inkl 4 dyser Dusj på akterdekk Fabrikk montert utvendig styreposisjon Innvendig /utvendig styring for baugpropell ekstra uttak for USB 2 stk. fiskestangholdere Rustfrie rekker Lanterner Innvendig putesett U-sittegruppe i cockpit med alu-support og solseng Kraftig cockpit bord i tre Skyvevindu på begge sider i styrehus Landstrøm inkl lader 3-steg Stor skyveluke på kabin tak som kan åpnes Separat toalettrom med sjøvannstoalett bygd om til elektrisk og septikk tank Vindusvisker nr. 2 og spyling (En visker er std) Exteriør puter 2 koppholdere i cockpit Tau og fender Gardiner til styrehus og takluke Cockpit bord Ekstra putesett for å lage seng i salongen Gass kokeapparat med opplegg til gassflaske ute i cockpit 2 ventiler til å åpne i kabin og på toalett Solputer akter Cockpit salong med puter som kan gjøres om til solseng 42 ltr. Kjøleskap i salong Glassfiber badeplattformer inkl badetrapp på styrbord plattform Suzuki 250 Hk med elektronisk gir/gass (SPC) Meget billig i drift med ny elektronikk i 250 HK.
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Vardhaugen 2 9372 Gibostad, 9372 Gibostad

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 217775025
Sist endret 5. jun. 2021 22:30

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.