Utløpt

Azure

AZURE 2009 AZ-279 'Z'-Class - spar v kjøp av demobåten

Pris 725 000 kr
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Azure
Årsmodell
2009
Lengde i cm
823 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
259 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo 5,7 GXI Duoprop
Motortype
Innenbords
Motorstr.
320 hk
Maks fart
46 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
2 450 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit /svart
Sitteplasser
10
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Dette er det nyeste fra AZURE, du kan nå kjøpe demobåten (nypris 845.000,-) Top of the Line er 'Z'-Class med mange oppgraderte detaljer i rustfritt stål kombinert med carbon-fiber dash-board, elektronisk instrumentering m.m..
Kort og godt 'råtøff båt' med alle egenskaper du forventer av en slik båt. Den har utseendet med seg med sitt sorte skrog, sotet vindskjerm med stilig avslutning i rustfritt osv..

Båten kan sees innendørs på Tjøme - ta kontakt for avtale.

Daycruiser med ekstremt bra finish og kvalitet. Stor og fleksibel solseng med patentert løsning. Separat dusjrom m. toalett.

Forbruket med bensin er etter vår erfaring hyggelig, og slett ikke slik noen har for vane å 'skremme med'. Dagens VolvoPenta har topp moderne elektronisk styring av bensintilførsel med lave utslippsdata. Dessuten, hvor stor del av båtholdet er drivstopputgiftene for deg egentlig, hvis du ikke skal hele kysten rundt i løpet av ferien ??
AZURE's modell 279 CC eller 279 'Z' er en perfekt båt for herlige dager på sjøen. Dette er en daycruiser med overnattingsmulighet. Registrert for 10 personer ombord.

AZURE-fabrikken har meget gode designere og ambisjonene er svært høye når det gjelder finish, kvalitet og styling. Mange smarte detaljer.

Med denne båten for du mye for pengene - og hyggelige kommentarer fra venner du tar med deg på båturene.
Båten egner seg godt i norske kystfarvann. Den har tilstrekkelig høyt fribord og god V-bunn. Lekkert gjennomført design og flotte linjer.

Interiøret er pent med gjennomført sort og hvitt. Eksteriøret har linjer som gir et overbevisende inntrykk av kvalitet og styrke. Kankje en av de stiligste på sjøen idag.

Denne båten er meget familievennlig slik den er utstyrt.

Etter presentasjoner av båtene i Oslofjorden sommeren 2007 og etter 'Sjøen for Alle' i 2008, samt utstillinger i Tønsberg og Sandefjord i 2009 og omtale i www.batavisa.no nå nylig, tør vi si at Azure blir en klar vinner både på: - Kvalitet - Pris - Standard utstyr. Demo-båten, som er gått lite, har bl.a. Bravo III drev - duoprop og stålpropeller. Nye båter kan leveres med DIESEL eller BENSIN - opp til 425 HK på 279 CC modellen .

Utstyr
Listen på utstyr er meget lang og kan enklest sees på nettsidene: www.azureboats.no og www.azureboats.com. På vår nesttside www.azureboats.no kan du laste ned 2009 brosjyren som PDF-fil !!
Vi vil fremheve den fremragende solseng-løsningen kombinert med romslig uteplass forøvrig.
Videre har de fleste båtene fra AZURE eget toalettrom med dusj og servant og trykkvann ytterligere 3 steder i båten.

Du vil oppleve at en mengde detaljer som på andre båter er eks

Utstyr

Listen på utstyr er meget lang og kan enklest sees på nettsiden www.azureboats.no. Vi vil fremheve den gode solseng-løsningen kombinert med romslig uteplass forøvrig. Videre har båten eget toalettrom med dusj og servant. Svært gode justerbare stoler med ståfunksjon. Radio/CD-4 høyttalere. Trykkvann, vask ute/inne, dusj på badeplattform. Badestiger - for og akter. Hel kalesje og 'cockpit-cover'/havnepresenning. Lanterner, frontlyskastere (halogen) og god belysning innvendig. Autom. brannslokker i motorrom, brann-varsler og CO-alarm i cabin. Kjølebokser 2 stk - inne/ute. Timeteller. 'Power steering'. Automatisk lensepumpe. 80 l ferskvann. 'Battery disconnect'. Låsbart vanntett oppbevar.-rom ved førersete m.m..

Man vil legge merke til at en rekke detaljer som er ekstrautstyr på andre merker, vil være standard på AZURE.
Kontaktperson
Carl Erik
Telefon
900 12 046
Mobil
900 12 046

Putten 28, 3148 Hvasser

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 20566815
Sist endret 19. mar. 2010 11:05
Referanse M.S.

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.